Thursday 19 August 2021

SQL SERVER – Back-up naar Microsoft Azure Tool – FOUT: accountverificatie mislukt

 Veel van mijn klanten migreren hun SQL Server naar de cloud. Een aantal van hen heeft besloten om hun productieserver op het Microsoft Azure-platform te zetten, terwijl anderen hebben gekozen voor andere cloudplatforms zoals AWS. Ze bieden verschillende back-upopties bij het hosten van SQL in Azure. In dit artikel bekijken we hoe u de fout 'Accountverificatie mislukt' kunt oplossen die optreedt bij het gebruik van de Microsoft SQL Server-back-up naar Microsoft Azure Tool.

Dit is een gratis Microsoft-tool die van deze URL kan worden gedownload. Tool voor het maken van back-ups van Microsoft SQL Server naar Microsoft Azure



Het is door een van mijn klanten gedownload en geïnstalleerd op de SQL Server Azure Virtual Machine. Dit is hoe ze het probeerden te configureren.

Klik op "Toevoegen" en geef een back-uppad en bestandsextensie op.

Druk op volgende en geef gegevens over het opslagaccount op.

Wanneer we op 'Account verifiëren' klikken, krijgen we een foutmelding met de tekst 'Accountverificatie mislukt'. We hebben de accountnaam, sleutels en container meerdere keren dubbel gecontroleerd, dus dit is niet echt een nuttige fout.

OPLOSSING

We hebben een ander account geprobeerd en het werkte perfect. We vergeleken vervolgens elke eigenschap van beide opslagaccounts en ontdekten dat dit te wijten was aan de volgende instelling: 'Beveiligde overdracht vereist'. Het was uitgeschakeld in het goede scenario en ingeschakeld in de slechte situatie.

Toen we het eenmaal "Uitgeschakeld" hadden gemaakt, konden we doorgaan.

Ben je ooit een foutmelding tegengekomen die geen bruikbare oplossing bevat? Ik hoop dat Microsoft het snel oplost.

Nog een kleine fout: het installatieprogramma en het gebruik van de tool vermelden "Microsoft SQL Server Backup to Windows Azure Tool", maar de downloadlink zegt "Microsoft SQL Server Backup to Microsoft Azure Tool". Dit is vergelijkbaar met wat ik hier schreef. Observatie - Twee verschillende categorieën in opties voor database-eigenschappen in SQL SERVER - SSMS 17.7

Ik hoop dat het via deze blog de Microsoft-medewerkers bereikt en dat ze reageren met een nuttige foutmelding.Als er een probleem is, neem dan contact met mij op via Microsoft Bellen.

Je bent ook Lees meer:-Gmail embraces BIMI to authenticate emails with verified logos

No comments:

Post a Comment