Friday 16 July 2021

Gmail embraces BIMI to authenticate emails with verified logos

 In een recent blogbericht over beveiliging verklaarde Google dat ze zich klaarmaken om e-mailbeveiliging naar een hoger niveau te tillen door Gmail's brede ondersteuning van BIMI uit te rollen, een industriestandaard die gericht is op het stimuleren van de invoering van sterke afzenderauthenticatie in het hele e-mailecosysteem.

Deze uitrol zal de volgende belangrijke stap zijn in e-mailbeveiliging, bijna een jaar nadat ze oorspronkelijk het experiment met merkindicatoren voor berichtidentificatie (BIMI) aankondigden. Door de merklogo's weer te geven als een pictogram naast de namen van de afzenders van e-mails op elke e-mail die ze verzenden, biedt BIMI e-mailontvangers en e-mailbeveiligingssystemen meer vertrouwen in de bron van e-mails. Het stelt afzenders ook in staat om hun publiek een meer meeslepende ervaring te bieden door de merklogo's weer te geven als een pictogram naast de namen van de afzenders van e-mails.



BIMI biedt voordelen voor de gehele e-mailomgeving. Gebruikers en e-mailbeveiligingssystemen kunnen het vertrouwen in de bron van e-mail versterken door robuuste authenticatie te vereisen, en afzenders kunnen hun merkvertrouwen vergroten en hun klanten een meer meeslepende ervaring bieden.

Met Google's aankondiging van BIMI-ondersteuning is de gemeenschap nog verder gegroeid, met marktleiders zoals Yahoo (Verizon Media), Fastmail en nu Google.

Om BIMI te gebruiken voor een maildomein, moet deze eerst worden beveiligd met DMARC volgens het Quarantaine/Reject-beleid, volgens de standaard. Dit voorkomt dat het logo in niet-geverifieerde e-mails verschijnt.

Hoe helpt DMARC?

Samenvattend: DMARC is een systeem dat zowel SPF- als DKIM-authenticatie gebruikt om e-mail te beschermen, evenals een mechanisme dat de domeineigenaar een rapport stuurt wanneer een e-mail de DMARC-validatie niet doorstaat. Het is gemaakt in 2012. Dit betekent dat als een e-mail wordt verzonden door een onbevoegde derde partij, de domeineigenaar wordt gewaarschuwd.

Elke nieuwe uitvinding heeft zijn eigen problemen. Elke nieuwe uitdaging dwingt ons om een nieuwe strategie te bedenken om ermee om te gaan. Hoewel DMARC al een tijdje bestaat, bestaat phishing al veel langer. E-mailbeveiliging is van cruciaal belang en speelt een vitale rol in elke organisatie, en de vereiste stappen moeten worden genomen om ervoor te zorgen dat er geen inbreuk op de beveiliging plaatsvindt. Het is nu de plicht van elke organisatie om gevoelige persoonlijke informatie voor zichzelf, hun klanten en hun personeel te beschermen.

We zijn hier bij ProDMARC om u te helpen deze nieuwe uitdaging met gemak aan te gaan. ProDMARC, als een product dat is gebouwd op een missie om veilige en spoofingvrije e-mailkanalen over de hele internetruimte te realiseren, voert DMARC-rapportage uit, levert volumes en trends van uitgaande e-mails, inclusief phishing-campagnes, en levert een bevestiging op voor de betrouwbaarheid van uitgaande e-mail in termen van van SPF, DKIM en DMARC.

Samenvattend: ProDMARC helpt bij het verbeteren van het vertrouwen in de e-mailcommunicatie van klanten en derden.

Gezien de huidige staat van de economie, biedt ProDMARC een tijdelijke aanbieding tijdens de pandemie - 15 dagen gratis DMARC-gezondheidsbeoordelingsrapporten voor alle ondernemingen die inzicht willen krijgen in de op e-mail gebaseerde phishing-risico's die een recordhoogte hebben bereikt .Neem bij problemen contact met mij op via Gmail Telefoonnummer.

Je bent ook Lees meer:-ONDERNEEM ACTIE EN BLIJF OP DE HOOGTE MET DYNAMISCHE E-MAIL IN GMAIL

No comments:

Post a Comment