Wednesday 25 August 2021

Gmail ongevraagd bericht fout

 Onlangs zijn we getuige geweest van een toename van bounce-back-berichten met de volgende foutcode:

email@email.com wordt gehost op aspmx.l.google.com.

550-5.7.1 [99,99,99,99 12] vermeld [99,99,99,99]. Dit bericht is door ons systeem geïdentificeerd als 550-5.7.1 waarschijnlijke ongevraagde e-mail. Dit bericht is verbannen door 550-5.7.1 om de hoeveelheid spam die naar Gmail wordt verzonden te beperken. Zie 550-5.7.1 https://support.google.com/mail/?p=UnsolicitedMessageError 550 5.7.1 voor meer informatie.

De gekoppelde link leidt u naar een pagina die alle mogelijke oorzaken van de blokkering schetst. Als je die foutmelding krijgt, probeer dan een van de volgende oplossingen.



Als een bericht verdacht uitziende of spamachtige tekst bevat, of als het verzendende IP-adres een geschiedenis heeft van het verzenden van ongevraagde communicatie, kan het worden verboden. Het is mogelijk dat slechts een deel van uw communicatie, die met een hoog potentieel om spam te zijn, wordt geblokkeerd, in plaats van alle. Mail-tester.com is een service van een derde partij die u kunt gebruiken. Mail-tester.com zal uw bericht, uw mailserver, uw verzendende IP onderzoeken en u een grondig rapport bezorgen over wat wel en niet correct is geconfigureerd.

Als u e-mail doorstuurt naar Gmail, zal uw domein ook spam doorsturen, wat problemen zal veroorzaken met de verwerking van uw bericht door Gmail. Om dit probleem aan te pakken, geeft Gmail er de voorkeur aan dat u de Gmail-interface als e-mailclient gebruikt, in plaats van de doorstuuroptie te gebruiken. U kunt Gmail als e-mailclient gebruiken door het e-mailadres van uw domein in te stellen als een POP3- en SMTP-account in uw Gmail-account (net zoals u Outlook, Mac Mail of Thunderbird zou gebruiken).

Step 1: Log in op UW Gmail-account.

Stap 2: Klik op het vervolgkeuzemenu Cog (rechtsboven) en selecteer Instellingen.

Stap 3: Klik op het tabblad Accounts.

Stap 4: Klik naast E-mail van andere accounts controleren op Een e-mailaccount toevoegen.

Stap 5: Voer het e-mailadres in dat u voor uw domein heeft aangemaakt en klik op Volgende.

Stap 6: Voer de POP3-instellingen in voor het e-mailadres van uw domein. Klik vervolgens op Account toevoegen.

Stap 7: Om door te gaan met het instellen van SMTP in Gmail, selecteert u Ja en klikt u op Volgende stap.

Stap 8: Typ uw naam precies zoals u wilt dat deze wordt weergegeven in e-mails die vanuit dit account worden verzonden. Zorg er ook voor dat het selectievakje Behandelen als alias is ingeschakeld. Klik op de knop Volgende stap om door te gaan.

Stap 9:Vul uw SMTP-server (meestal mail.uwdomein.com), gebruikersnaam (volledig e-mailadres) en e-mailwachtwoord in op de pagina E-mail verzenden met uw SMTP-server. Selecteer vervolgens onder het tabblad Accounts de knop Account toevoegen.

Stap 10: Gmail stuurt nu een e-mail met een verificatiecode naar het adres dat je zojuist hebt toegevoegd. U hebt de mogelijkheid om op de link in de e-mail te klikken of de code te kopiëren en in het tekstveld te plakken en op Verifiëren te klikken. In de secties E-mail verzenden als en E-mail van andere accounts controleren, ziet u nu het e-mailadres van uw domein.

Als er Een problem is, neem dan contact met Mij op via Gmail Bellen.

Je bent ook Lees :-Nieuw: accepteer betalingen via PayPal op de nieuwe FreshBooks

No comments:

Post a Comment