Friday 20 August 2021

Microsoft blokkeert Office-gebruikers

 Microsoft blokkeert vanaf vandaag Office 365-gebruikers die Internet Explorer of oudere versies van Edge-browsers gebruiken.

Als u een oudere versie van Microsoft Edge gebruikt die Chrome niet ondersteunt, heeft u dus geen toegang tot Office-services totdat u een upgrade uitvoert. Normaal gesproken zou ik zo'n beslissing van harte steunen omdat Internet Explorer een trage en kwetsbare browser is, en het voordeel is identiek.

De nieuwe Edge-browser is fantastisch en zou moeten worden gebruikt, maar het probleem dat ik heb is dat Office 365 niet gratis is; het is een premiumfunctie en ik ben benieuwd hoe Microsoft van plan is om te gaan met degenen die al voor de service hebben betaald en deze nu niet kunnen gebruiken.



Als uw computer daarentegen bepaalde systeemgerelateerde problemen heeft die moeten worden opgelost, is er een oplossing met één klik genaamd Herstellen die u kunt gebruiken om ze op te lossen.

Deze applicatie is een geweldig hulpmiddel voor het repareren van beschadigde registers en het verbeteren van de algemene efficiëntie van uw pc. Bovendien reinigt het uw computer van alle rommel of beschadigde bestanden, zodat u ongewenste items kunt verwijderen. Dit is in wezen een oplossing die beschikbaar is met een enkele klik. Het is eenvoudig te gebruiken omdat het gebruiksvriendelijk is. Zie de onderstaande stappen voor een gedetailleerde set instructies voor het downloaden en gebruiken ervan.

Gebruik Herstellen om een uitgebreide systeemscan uit te voeren. Volg de onderstaande stappen om dit te bereiken.

  1. Download en installeer Restore van de officiële website.
  2. Nadat het installatieproces is voltooid, voert u Restore uit om een volledige systeemcontrole uit te voeren.
  3. Nadat de scan is voltooid, klikt u op de knop "Reparatie starten".

Als er een problem is, neem dan contact met mij op via Microsoft Bellen.

Je bent ook Lees meer:-Avast Secure Line VPN

No comments:

Post a Comment