Thursday 12 August 2021

Hoe Microsoft Office-activeringsfout 0X4004F00C op te lossen?

 Als u Microsoft Office-software vooraf op uw apparaat hebt geïnstalleerd en een nieuw Office-product installeert, zult u ongetwijfeld tegen problemen aanlopen. Dit gebeurt vaak wanneer u een conflicterend programma probeert te installeren op een apparaat waarop al twee vergelijkbare programma's zijn geïnstalleerd. Als gevolg hiervan is Microsoft Office in dit opzicht geen uitbijter. Bij het activeren van Office-setup via Office.com/setup, hebben veel Office-klanten gemeld dat ze de Microsoft Office-fout 0X4004F00C krijgen. Meestal zijn gebruikers niet op de hoogte van de reden voor het probleem. Dus als je meer wilt weten over dit specifieke probleemnummer en hoe je het kunt oplossen, blijf dan dit bericht lezen.

Laten we dit bericht doorlezen en alle informatie krijgen die we nodig hebben om eventuele activeringsfouten te omzeilen.



What is Microsoft Office-foutcode 0X4004F00C?

Wanneer dit foutnummer op het scherm van een gebruiker wordt weergegeven wanneer hij probeert Office te activeren, is dit bijna altijd te wijten aan eerder bestaande MS Office-tokens. een gegevensbestand van een vooraf geïnstalleerd Office-product. Deze bestanden bevatten uw Office.com/setup-productcode, die de toepassing vertelt dat er al een versie van Office op uw apparaat is geïnstalleerd.

Het goede nieuws is echter dat u dit probleem snel kunt verhelpen door de stappen in de onderstaande secties te volgen.

Manieren om de fout te herstellen

1.De Windows Firewall uitschakelen/uitschakelen

If you have an active firewall on your device, it may prevent certain programs from being downloaded. As a result, you can try to disable this firewall by following the steps below:

  • Open het Configuratiescherm op uw apparaat
  • Zoek nu "Windows Defender Firewall"
  • Navigeer naar het linkerdeelvenster
  • En tik op "Windows Defender Firewall uitschakelen"
2.Repareren en opnieuw installeren

Dit probleem kan worden opgelost door de Office-bestanden te repareren. Volg hiervoor de onderstaande instructies:

  • Ga vanuit het Configuratiescherm naar het gedeelte 'Programma's en onderdelen'
  • Zoek Office-installatie en klik er met de rechtermuisknop op
  • Tik vervolgens op de optie "Wijzigen"
  • Selecteer "Online Reparatie" en wacht tot het stopt
  • Start uw apparaat opnieuw op en installeer Office opnieuw via office.com/setup
3.Proxyservers uitschakelen

Als geen van deze technieken werkt, moet u de proxyserverinstellingen van uw apparaat uitschakelen door naar het instellingenmenu "Netwerkinternet" te gaan.

Gevolgtrekking-

We zijn ervan overtuigd dat u het Microsoft Office-probleemnummer 0X4004F00C kunt oplossen door de hierboven beschreven stappen te volgen. De tokens hernoemen. Dat bestand kan in sommige omstandigheden helpen. Het oplossen van dit probleem vereist echter vaak extra inspanning.Als er een probleem is, neem dan contact met mij op via Microsoft Bellen.

No comments:

Post a Comment