Thursday 5 August 2021

Wat als uw Epson-printer een fout vertoont?

 De fout geeft eenvoudigweg aan dat het apparaat uw opdracht niet zal uitvoeren vanwege verschillende factoren. Het kan een printerprobleem zijn. In dat geval moet u de weergegeven fout coderen. Epson-printers zijn geavanceerde printers met geavanceerde technologie en de mogelijkheid om te multitasken. U hoeft zich geen zorgen te maken; Epson heeft het beste technische ondersteuningsteam achter u. Als u om hulp vraagt, zullen zij u correct door het proces leiden om het probleem op te lossen. Soms kunt u een printerfout herstellen door hem gewoon opnieuw op te starten; dit bespaart u geld en tijd. Als dit niet werkt, raak dan niet in paniek; neem dan direct contact op met onze professionals.

Epson-printers hebben een goede reputatie in de markt; je hebt er zelden problemen mee. Zoek dus naar de fout op het scherm van uw Epson-printer en zoek de juiste oplossing:



Fout I-08 en fout W-05

Dit betekent dat u ofwel de vele pagina's in het papier van de printer hebt gedaan, ofwel dat u geen papier meer heeft. Werken volgens de eisen en uw probleem oplossen

Fout W-02/ W-03

Deze fout geeft aan dat het papier dat u in de printer hebt ingevoerd, gescheurd of vastgelopen is, en dat u het voorzichtig moet verwijderen voordat u doorgaat met afdrukken.

Fout W-04

U had uw cartridgeklep open laten staan; sluit het en start uw afdrukproces opnieuw.

Fout W-10/ W-11/ W-12/ W-13/ W-14

Dit bericht betekent dat de inktcartridge leeg is of dat u deze verkeerd hebt geplaatst. Breng eventuele aanpassingen aan en druk vervolgens op de startknop om het afdrukken te hervatten.

Fout I-II

Deze fout verschijnt meestal wanneer de geheugenkaart niet is geplaatst.

Fout W-30/ W-31

Dit bericht wordt weergegeven als de geheugenkaart niet correct is geïnstalleerd of als Epsom die geheugenkaart niet ondersteunt. Installeer het opnieuw en zet de printer weer aan.

Fout I-50, I-51, I-52, I-53

Wanneer het probleem met het indexblad zit, zullen deze fouten verschijnen. Start het afdrukproces opnieuw nadat u het vel correct hebt geplaatst.

Fout E-02

Er is een fout opgetreden toen het Epson-apparaat en u geacht wordt het uit te schakelen, een paar minuten wacht en het opnieuw start.

Fout E-01

Schakel om te beginnen uw printer uit en controleer nogmaals of de papieren precies zijn uitgelijnd.

Als u problemen ondervindt bij het oplossen van een van de hierboven genoemde fouten, belt u het ondersteuningsnummer van de Epson-printer. Volg onze website voor meer informatie zoals deze; wij bieden de beste technische ondersteuning over de hele wereld.Als er een probleem is, neem dan contact met mij op via Epson Bellen.

Je bent ook Lees meer:-Hoe Kaspersky-fout 27300 op te lossen?

No comments:

Post a Comment