Monday 9 August 2021

Microsoft neemt CloudKnox Security over om uniforme geprivilegieerde toegang en beheer van cloudrechten te bieden

 Wij bij Microsoft zijn toegewijd om bedrijven te helpen bij hun digitale transformaties en hen te helpen bij het leveren van veilige en probleemloze ervaringen. De meeste van onze klanten maken zich zorgen over cloudbeveiliging en identiteit, omdat IT-modernisering over het algemeen veel clouds omvat. Alle mensen en middelen moeten consistent worden beschermd in multicloud- en hybride cloudomgevingen in de hedendaagse identiteitsbeveiliging. Met de overname van CloudKnox Security, een leider in Cloud Infrastructure Entitlement Management, zet Microsoft een grote stap in de richting van dit doel (CIEM). CloudKnox geeft u volledige controle over bevoorrechte toegang. Het maakt gebruik van continue analyses om inbreuken op de beveiliging te voorkomen en naleving te garanderen door organisaties te helpen bij het verkrijgen van de juiste machtigingen en het continu implementeren van de principes van de minste rechten. Dit draagt bij aan onze allesomvattende benadering van cloudbeveiliging.



Nieuwe service-entiteiten die samenwerken en gegevens uitwisselen zonder menselijke tussenkomst, zoals virtuele machines en containers, ontstaan naarmate bedrijven zich aanpassen aan hybride werk en er meer cloudservices worden geïmplementeerd. Het groeiende aantal machtigingen, privileges en rechten die aan deze serviceaccounts en identiteiten zijn gekoppeld, stelt bedrijven bloot aan nieuwe aanvalsvectoren. Deze machtigingen, als ze in blinde hoeken of niet-gereguleerd worden achtergelaten, maken bedrijfskritieke systemen kwetsbaar voor infiltratie en verstoring. High-profile inbreuken laten zien hoe snel kwaadwillende actoren misbruikte geprivilegieerde inloggegevens kunnen gebruiken om lateraal te migreren.

Ondanks de voordelen van cloudadoptie, worstelen bedrijven nog steeds met het beoordelen, verbieden, afdwingen en reguleren van bevoorrechte toegang in hybride en multi-cloudomgevingen. Zelfs als ze meerdere systemen in silo's aan elkaar patchen, krijgen ze slechts een gedeeltelijk beeld van bevoorrechte toegang. Traditionele Privileged Access Management- en Identity Governance and Administration-oplossingen werken goed in on-premises omgevingen, maar ze missen de end-to-end zichtbaarheid die vereist is voor multi-cloudrechten en -machtigingen. In multi-cloud en cloud-native systemen bieden ze ook geen uniform levenscyclusbeheer of beheer van identiteiten.

Toen ik in januari de vijf identiteitsprioriteiten voor 2021 aankondigde, benadrukte ik het belang van een Zero Trust-beveiligingsaanpak die expliciet valideert, minst geprivilegieerde toegang toestaat en altijd inbreuk verwacht - met identiteit als eerste verdedigingslinie. Nu de grens van het bedrijfsnetwerk vervaagt, is het belangrijker dan ooit om een solide basis voor cloudidentiteit te bouwen, zodat u de minst bevoorrechte toegang tot veilige bedrijfskritieke systemen kunt afdwingen en tegelijkertijd de bedrijfsflexibiliteit kunt vergroten. Voor alle identiteiten van gebruikers en werkbelastingen doen we er alles aan om het gemakkelijk te maken om de minst bevoorrechte toegang af te dwingen.

Dankzij de overname van CloudKnox krijgen klanten van Microsoft Azure Active Directory nu gedetailleerde zichtbaarheid, continue monitoring en automatisch herstel voor hybride en multicloud-machtigingen. We zijn toegewijd aan het aanbieden van uniform geprivilegieerd toegangsbeheer, identiteitsbeheer en rechtenbeheer aan onze klanten, waaronder:

  • Geautomatiseerde en vereenvoudigde handhaving van het toegangsbeleid in één geïntegreerd multi-cloudplatform voor alle identiteiten van mensen en werklasten.
  • Het breedste scala aan op signalen gebaseerde, op machine learning gebaseerde anomaliedetecties met hoge precisie.
  • Naadloze integratie met andere Microsoft-cloudbeveiligingsservices, waaronder Microsoft 365 Defender, Azure Defender en Azure Sentinel.
CloudKnox toont, net als onze recente acquisities van RiskIQ en ReFirm Labs, onze toewijding aan het verwerven, integreren en uitbreiden van de sterkste verdediging voor onze klanten — van chip tot cloud — ondersteund door de meer dan 3.500 verdedigers van Microsoft en de meer dan 8 biljoen beveiligingssignalen die we elke dag verwerken. Microsoft bevindt zich in een unieke positie om de toekomst van hybride werk en multi-cloud-instellingen te helpen versterken en beschermen door kritische zichtbaarheid, controle en monitoring van Zero Trust-vereisten te bieden.

We kijken ernaar uit om het CloudKnox-team en de technologie naar Microsoft en onze gezamenlijke klanten te brengen. Naarmate we CloudKnox integreren met de identiteits-, beveiligings- en nalevingstechnologieën van Microsoft, zullen we meer details verstrekken.Als er een probleem is, neem dan contact met mij op via Microsoft Bellen.

No comments:

Post a Comment