Wednesday 11 August 2021

Microsoft neemt The Marsden Group over, een leider in snelle industriële innovatie

Microsoft heeft The Marsden Group gekocht, een leider in industriële technologische innovatie en rapid prototyping, en we zijn er erg enthousiast over. De eerste fase van digitale transformatie was vooral gericht op consumentgerichte industrieën. Het potentieel voor extra infrastructuur, productie en ontwikkeling van hulpbronnen is aanzienlijk. We blijven een hogere snelheid van digitale transformatie waarnemen in veel industrieën, en we verwachten dat deze trend zich zal voortzetten naarmate meer organisaties het belang inzien van voortdurende innovatie om op de lange termijn te kunnen concurreren.

Het vermogen van Microsoft om nieuwe klantwaarde te genereren door middel van experimenten en diepgaande brancheoplossingen op basis van Microsoft-cloud-, edge- en AI-producten zal door deze overname worden versterkt.



We willen onze klanten de tools geven die ze nodig hebben om sneller digitale initiatieven te ondernemen. Daarom zijn we verheugd dat The Marsden Group zich bij het Microsoft-team voegt. De Marsden Group heeft een duidelijke reputatie opgebouwd als een krachtige en vertrouwde partner onder industrieleiders die snel inzicht willen krijgen in de zakelijke behoeften, dankzij haar ervaring in technologische innovatie en snelle prototyping. Ontwikkel technologische oplossingen en hoogwaardige prototypes die geschikt zijn voor specifieke klantvereisten. De Marsden Group heeft haar zakelijke klanten geholpen bij het snel bedenken, prototypen en implementeren van oplossingen die waarde bieden aan hun bedrijven, werknemers en klanten.

We weten dat bedrijven in activa-intensieve sectoren zoals productie, automobiel en logistiek voor unieke uitdagingen staan als het gaat om het toepassen van nieuwe technologieën, zoals het veilig en veilig verbinden van industriële apparatuur met de cloud, het overwinnen van datasilo's en het ondersteunen van interoperabiliteit tussen moderne en legacy systemen. Ik heb persoonlijk gezien wat The Marsden Group en Microsoft kunnen bereiken wanneer we onze cloud-, edge-, IoT-, digital twin- en AI-mogelijkheden combineren met de snelheid, behendigheid en technische inventiviteit van The Marsden Group bij recente projecten.

We zien een dringende noodzaak om flexibele operaties en toeleveringsketens op te zetten in onze steeds veranderende wereld om tegemoet te komen aan de ontwrichtende marktkrachten en de verwachtingen van de consument. Met deze investering zetten we de volgende stap om onze klanten in alle sectoren te helpen sneller digitale oplossingen te bedenken en te bouwen.Als er een probleem is, neem dan contact met mij op via Microsoft Bellen.

Je bent ook Lees meer:-Amazon Video-foutcode 7017 - in gedachten kan dit zijn

No comments:

Post a Comment