Monday 16 August 2021

Fix Microsoft Access Database Error 2950 met 3 eenvoudige methoden

 Snelle blik MS-toegang en actie mislukt Foutnummer 2950

Het is vrij moeilijk voor gebruikers om een fout te corrigeren. De Access Database Error 2950 is op dezelfde manier. Hoewel het oplossen van de fout moeilijk is, zullen we in dit artikel de oorzaken van de fout onderzoeken, voorzorgsmaatregelen nemen en bestanden herstellen die zijn beschadigd door Microsoft Access Database Error 2950.

MS Access is een databasebeheersysteempakket van Microsoft dat wordt geleverd met een hele reeks ongelooflijke functies die het tot een belangrijk en veelgebruikt databasesysteem maken. Microsoft Access is een relationele database-engine met een grafische gebruikersinterface die veel wordt gebruikt bij ontwikkeling. Veel softwareontwikkelaars en systeemarchitecten maken veelvuldig gebruik van de databasetool van Microsoft bij de ontwikkeling van softwaretoepassingen en -suites. Bovendien is Microsoft Access een zeer nuttige database voor controle en analyse. Het MS Access-systeem heeft echter veel nadelen, zoals vatbaarder voor gevaren en vatbaar voor veel ongewenste storingen, die allemaal de gegevens onbeschikbaar maken. Mijn groep gebruikt MS Access al heel lang, maar het belangrijkste probleem zijn macro's. Macro's zijn een soort vereenvoudigde programmeertaal die kan worden gebruikt om een ​​lijst met acties te maken. Omdat het echter een programmeertaal is, kan dit soms resulteren in Microsoft Access Database Error 2950. Action Failed Foutnummer 2950 is een andere naam voor de fout.

Basisredenen achter de Microsoft Access Database Error 2950 Generation

Er zijn verschillende redenen waarom dit probleem optreedt in MS Access. Microsoft Access Error 2950 is te vinden in al deze versies: 2003, 2007, 2010 en 2013. Vanwege vertrouwensproblemen treedt Microsoft Error Code 2950 op. Als een gebruiker bijvoorbeeld een onbekende brondatabase start die Access niet vertrouwt, neemt de kans op deze fout toe. Bovendien werkt MS Access in een uitgeschakelde modus bij toegang tot niet-vertrouwde databases. Het is vrij moeilijk om toegang te krijgen tot de uitvoerbare inhoud in de uitgeschakelde modus, wat tot het probleem leidt.

Quick Fix Microsoft Access Error 2950 via handmade aanpak

Volgens mijn ervaring zijn er slechts twee oplossingen om te herstellen van MS Access Macro Error 2950:

Methode 1: MS Access-database inschakelen voor huidige sessies

De aanpak is alleen geldig voor de database van de huidige sessie. Wanneer gebruikers de opdracht close gebruiken, wordt de sessie beëindigd.

Start het proces door de onderstaande stappen te volgen:

  1. Klik op Opties in de berichtenbalk
  2. Nadat Opties is geopend, wordt een dialoogvenster weergegeven met MS Office-beveiliging. Druk op Schakel deze inhoudsoptie in
  3. Kies Voor de OK-knop
Methode 2: De niet-vertrouwde gegevens naar een vertrouwde locatie verplaatsen

Zoek om te beginnen betrouwbare bronnen in het systeem en gebruik de volgende regels om hun locatie te bepalen:

  1. Start MS Access in uw systeem >> Selecteer MS Office >> Toegangsopties >> Vertrouwenscentrum
  2. Ga naar Instellingen Vertrouwenscentrum >> Klik op Vertrouwde locatie
  3. Verplaats de gegevens na het voltooien van de stappen naar een vertrouwde locatie
  4. Specificeer en breng de database over naar een vertrouwde locatie
  5. Eindelijk kunt u de bestanden probleemloos openen
De hierboven beschreven procedures laten gebruikers zien hoe ze Microsoft Access Database Error 2950 handmatig kunnen oplossen zonder geld uit te geven. Het komt voor als gevolg van het corruptieprobleem. Deze oplossingen hebben echter het nadeel dat ze niet werken als de database beschadigd is.

Methode 3: Herstel de corruptie via geautomatiseerde aanpak

In het geval dat de handmatige techniek faalt, kan de gebruiker een oplossing van derden gebruiken. Bij het omgaan met fouten heeft het soms de voorkeur om een aanbevolen oplossing te hanteren. Een van de beste manieren om corrupte ACCDB- en MDB-bestanden met OLE-, MEMO- en BLOB-gegevens te herstellen en te herstellen, is door de Microsoft ACCDB Viewer-software te gebruiken. Gebruikers kunnen vertrouwen op de tool om elk MS Access-probleem op te lossen, inclusief een beschadigde database of Microsoft Access Database Error 2950.

De Laatste Opmerking

Elke technologie volgt een reeks regels en moet zich houden aan specifieke principes en richtlijnen om problemen op te lossen. Elke software heeft ingewikkelde codering en slimme ontwerpen, maar het zijn de algoritmen die ervoor zorgen dat alles soepel blijft werken. Vaak zijn de algoritmen niet in staat om corruptieproblemen op te lossen en kunnen ze daarom niet voorkomen dat databasebestanden niet goed werken. Als je een goed begrip van technologie hebt, zou je de Microsoft Access Database Error 2950 moeten kunnen repareren. Het is echter vrij moeilijk om alles over een computer te weten vanwege de uitgestrektheid van het onderwerp. Als gevolg hiervan wordt het oplossen van de fout moeilijk. De beste manier in dergelijke situaties is om een ​​professionele tool te gebruiken. Een van de beste manieren om problemen aan te pakken, is door een geautomatiseerde oplossing te gebruiken. Herstelsoftware is minder geavanceerd, gemakkelijk te gebruiken en te begrijpen en op verschillende manieren nuttig. Als gevolg hiervan moeten klanten onze MS Access Recovery Software proberen om problemen op te lossen die de handmatige manier niet kan oplossen.Als er een probleem is, neem dan contact met mij op via Microsoft Bellen.



No comments:

Post a Comment