Saturday 21 August 2021

Nieuwe prijzen voor Microsoft 365

 Vandaag kondigen we aanpassingen aan in de commerciële prijzen van Microsoft 365, de eerste significante prijswijziging sinds de lancering van Office 365 tien jaar geleden. Deze nieuwe prijsstelling weerspiegelt de verbeterde waarde die we onze klanten het afgelopen decennium hebben geboden.



Een decennium van continue innovatie

Office 365 is sinds de oprichting tien jaar geleden uitgegroeid tot meer dan 300 miljoen commerciële betalende seats. We hebben voortdurend opnieuw geïnvesteerd om te voldoen aan de veranderende behoeften van onze consumenten onderweg. We hebben Microsoft 365 vier jaar geleden gemaakt om het beste van Office, Windows en Enterprise Mobility and Security (EMS) te combineren. Datzelfde jaar werd Microsoft Teams geïntroduceerd als de enige geïntegreerde oplossing waarmee je kunt vergaderen, chatten, bellen, samenwerken en bedrijfsprocessen kunt automatiseren terwijl je nog midden in een project zit.

Sinds het debuut van Microsoft 365 hebben we 24 nieuwe apps1 in de suites geïntroduceerd (Microsoft Teams, Power Apps, Power BI, Power Automate, Stream, Planner, Visio, OneDrive, Yammer en Whiteboard) en meer dan 1.400 nieuwe functies en capaciteiten op drie hoofdgebieden.

1. Samenwerking en communicatie. Microsoft Teams is de nieuwe front-end voor meer dan 250 miljoen maandelijkse actieve gebruikers in het hele bedrijf, het leven en het leren. We hebben Teams in 2017 geïntroduceerd als de enige geïntegreerde oplossing waarmee je kunt vergaderen, chatten, bellen, samenwerken en bedrijfsprocessen kunt automatiseren, allemaal binnen de werkstroom, met behulp van de kracht van de Office-apps. De Together-modus, achtergrondeffecten, brede galerijweergave, een hand opsteken, live reacties, brainstormruimten, live bijschriften met sprekertoeschrijving en Fluid-componenten zijn slechts enkele van de nieuwe functies die we in 2020 hebben geleverd.

Via diepe interfaces met Power Platform, Whiteboard, Lists, Planner, Shifts, Forms en SharePoint hebben we een nieuwe categorie samenwerkingsapplicaties in Teams gelanceerd, waardoor mensen en organisaties hybride werk kunnen doen. Bedrijven zoals Adobe, Atlassian, Salesforce, SAP , ServiceNow en Workday hebben apps ontwikkeld die nauw aansluiten bij Teams en bedrijfsprocessen en -functies integreren in de werkstroom.

We werken nog steeds aan nieuwe manieren om in realtime en asynchroon samen te werken. We hebben realtime samenwerking geïntroduceerd in de Word-, Excel- en PowerPoint-desktopapps, evenals een groeiend aantal samenwerkingsfuncties zoals @vermeldingen, taken toewijzen, moderne opmerkingen en automatisch opslaan. OneDrive-cloudopslag en Exchange Online-mailboxen zijn geüpgraded en uitgebreid.

2. Naleving en beveiliging. De cybersecurity-omgeving is ingewikkelder dan ooit. Met het toenemende volume, de verfijning en de schaal van cyberaanvallen, moet elk bedrijf prioriteit geven aan beveiliging en compliance. We hebben sinds de lancering extra functies voor het verminderen van het aanvalsoppervlak toegevoegd aan Microsoft 365 om bedrijven te helpen zich te verdedigen tegen ransomware en andere bedreigingen. Om belangrijke gegevens binnen de organisatie te helpen beschermen, hebben we functies toegevoegd zoals preventie van gegevensverlies (DLP) voor e-mail en documenten, gevoeligheidslabels en berichtversleuteling. We hebben ook robuuste compliance-functies toegevoegd, zoals Content Search, eDiscovery en fundamentele Litigation Hold om bedrijven te helpen risico's te verminderen en te reageren op de groeiende regelgevende behoeften. Beheerders kunnen externe en hybride medewerkers ondersteunen met ingebouwd beheer van mobiele apparaten (MDM) en andere beheeroplossingen zoals Microsoft Endpoint Manager.

3. Kunstmatige intelligentie en robotica. We hebben de afgelopen tien jaar AI-mogelijkheden geïntegreerd in onze productiviteits- en samenwerkings-apps om iedereen te helpen meer te doen. We hebben AI-aangedreven verbeteringen geïntroduceerd in Microsoft 365 om gebruikers te helpen betere schrijvers, ontwerpers en presentatoren te worden. In Excel maakt cloudgebaseerde AI nu automatisch kaarten, grafieken en tabellen, terwijl het in Outlook e-mails filtert en rommel verwijdert. Realtime vertaling, ondertiteling en transcriptie aangedreven door AI maken samenwerking en communicatie toegankelijker en leuker voor iedereen.

Mogelijkheden voor audioconferenties uitbreiden

De komende maanden zullen we onbeperkte inbelmogelijkheden toevoegen voor Microsoft Teams-vergaderingen in onze enterprise-, business-, frontline- en overheidssuites. Ondanks het feit dat de cloudconnectiviteit verbetert, weten we dat individuen Teams-vergaderingen bijwonen wanneer ze onderweg zijn of met een slechte internetverbinding. We zijn uitgegroeid tot het beschouwen van inbellen als een cruciaal aspect van de algehele Teams-ervaring, die nu is opgenomen in Microsoft 365 E5 en Office 365 E5. Onbeperkt inbellen, dat beschikbaar is met een abonnement in meer dan 70 landen met interactieve ondersteuning in 44 talen en dialecten, zorgt ervoor dat gebruikers hun Microsoft Teams-vergaderingen kunnen bijwonen vanaf bijna elk apparaat, ongeacht de locatie.

Nieuwe prijzen

Over zes maanden worden de prijswijzigingen die we vandaag aankondigen van kracht. We zullen onze lijstprijzen voor de volgende commerciële producten op 1 maart 2022 aanpassen: Microsoft 365 Business Basic (van $ 5 tot $ 6 per gebruiker), Microsoft 365 Business Premium (van $ 20 tot $ 22), Office 365 E1 (van $ 8 tot $ 10) , Office 365 E3 (van $ 20 tot $ 23), Office 365 E5 (van $ 35 tot $ 38) en Microsoft 365 E3 (van $ 3 tot $ 38) zijn de verschillende versies van Microsoft 365 Business. Microsoft 365 E3 (vanaf $ 32) en Microsoft 365 E3 (vanaf $ 36). Deze verhogingen zullen wereldwijd worden doorgevoerd, met bepaalde regionale marktveranderingen. Op dit moment zijn er geen prijsverhogingen voor onderwijs- of consumentenproducten.

Nu leiders over de hele wereld hun werknemers willen toerusten voor een flexibelere, hybride werkomgeving, is het duidelijk dat elk bedrijf een nieuw bedrijfsmodel nodig heeft dat mensen, plaatsen en processen omvat. We zijn vastbesloten om door te gaan met het creëren van innovatie die onze klanten helpt bloeien en bloeien, vandaag en in de toekomst, voortbouwend op de waarde die we het afgelopen decennium hebben geproduceerd.Als er een probleem is, neem dan contact met mij op via Microsoft Bellen.

Je bent ook Lees meer:-Hoe PayPal gebruikmaakt van big data-analyse?

No comments:

Post a Comment