Tuesday 10 August 2021

Vaardigheden voor de toekomst: nieuwe investeringen in Microsoft Learn

 Bij Microsoft cultiveren we een 'alles leren'-cultuur waarin we ernaar streven nieuwsgierigheid te omarmen, vindingrijk te zijn en wat we in het verleden hebben geleerd toe te passen op ons toekomstige succes.

In dit licht is leren belangrijker dan ooit, en het is onze missie om technisch leren nog toegankelijker te maken voor iedereen die een nieuwe vaardigheid onder de knie wil krijgen, een nieuw carrièrepad wil nastreven of op de hoogte wil blijven van technologische vooruitgang. Zoals we gisteren hebben aangekondigd, hebben Microsoft en LinkedIn zich breed ingezet om studenten, werkzoekenden en werknemers te helpen de vaardigheden te ontwikkelen die ze nodig hebben om te slagen in de digitale economie van vandaag.

Microsoft Learn, een gratis online leerplatform dat korte stapsgewijze training, browsergebaseerde interactieve codeer- en scriptomgevingen en taakgebaseerde prestaties combineert om studenten te helpen hun technische vaardigheden te verbeteren en zich voor te bereiden op certificeringen, is een belangrijk onderdeel van ons vaardigheidservaring. Van Azure tot Microsoft 365 en Power Platform tot Dynamics 365 en meer, we bieden trainingen voor zowel studenten, werkzoekenden als professionals. Studenten en organisaties kunnen hun ervaring aanpassen door gepersonaliseerde trainingscollecties te maken en te delen, en door bladwijzers te gebruiken om snel informatie te vinden en ernaar terug te keren. Cursisten kunnen punten, niveaus en badges verdienen terwijl ze de cursus doorlopen, en ze kunnen hun voortgang eenvoudig delen met collega's en op sociale media.



We zijn verbaasd en onder de indruk van de acceptatie en betrokkenheid van de gemeenschap in de minder dan twee jaar sinds de introductie, met meer dan 4 miljoen geregistreerde leerlingen. En aangezien mensen de afgelopen maanden zijn gaan werken vanuit huis, zijn we getuige geweest van een sprong in het gebruik van Microsoft Learn, waarbij gebruikers van januari tot mei dit jaar 192 procent meer leermodules gebruikten in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar.

We blijven investeren in het Microsoft Learn-platform, waar studenten het volgende kunnen vinden:

  • Er zijn meer dan 225 leerroutes beschikbaar, met lessenreeksen rond specifieke banen en technologie.
  • Er zijn bijna 1.000 modules beschikbaar. Een module is een cursus die video's, labs en artikelen bevat die samen de Microsoft Learn-ervaring vormen.
  • Voor 17 functies wordt gebruik gemaakt van role-based learning. Softwareontwikkelaars, AI-ingenieurs, datawetenschappers en oplossingsarchitecten zijn slechts enkele voorbeelden.
  • 35 Microsoft-certificeringen worden tijdens de training behandeld. Het behalen van certificaten toont aan dat je op de hoogte bent van de huidige technologische rollen en eisen. Gebruikers kunnen online certificeringsexamens afleggen en hun referenties snel promoten op hun LinkedIn-profielen. Voor iedereen die getroffen is door COVID-19, zullen we later dit jaar gesubsidieerde certificeringsexamens aanbieden.
  • Er zijn meer dan 160 door instructeurs geleide trainingen beschikbaar. Er is diepgaande technische training beschikbaar van door Microsoft gecertificeerde instructeurs, zodat u en uw team uw eigen leeroplossingen kunnen creëren.
  • Het is beschikbaar in maximaal 23 verschillende talen. Afhankelijk van het onderwerp zijn leerroutes beschikbaar in maximaal 23 talen.
Onlangs geïntroduceerde Microsoft Learn-functies zijn onder meer:

  • Learn TV: Microsoft and the community produce original live and pre-recorded content that is streamed on a daily basis on Learn TV. On Learn TV, you can meet our engineers through live instruction, casual talks, event coverage, and hackathons.
  • Cloud Abilities Challenge: A new method to improve your cloud skills with simple, self-paced learning that allows you to complete modules in a group setting while competing for rewards.
  • Microsoft Q&A: een gemeenschap van experts en Microsoft-ontwikkelaars biedt relevante en tijdige antwoorden op technische problemen. Microsoft Q&A is nu de enige bron voor alle vragen en antwoorden over Azure-producten en -services.
  • Microsoft Learn Catalog API: Microsoft Learn kan worden geïntegreerd in de eigen ervaringen van uw bedrijf. De Catalog API, die momenteel als preview-versie beschikbaar is, stelt ontwikkelaars in staat om leermateriaal en training op te nemen in hun bestaande apps en leerbeheersystemen, en om organisatorische rapportages te geven.
  • Microsoft Learn voor studenten en onderwijzers: we hebben een nieuwe verzameling samengestelde inhoud voor studenten uitgebracht, die leertrajecten van topuniversiteiten bevat, evenals informatie om studenten te inspireren en uit te dagen om te innoveren met het oog op sociale impact en verantwoordelijkheid. We hebben het voor docenten eenvoudig gemaakt om kant-en-klare Microsoft-curriculums en leermiddelen te krijgen die zijn gekoppeld aan door de branche erkende Microsoft-certificeringen. Deze certificaten vormen een aanvulling op het huidige opleidingstraject van een student en bevestigen de vaardigheden die nodig zijn voor succes op een groot aantal technische gebieden.
  • Microsoft Learn Student Ambassadors: Microsoft Learn is een plek waar iedereen kan leren, en de Learn Student Ambassadors zijn overal te vinden om studenten te helpen. Dit nieuwe programma brengt een wereldwijde groep campusleiders samen om hun leeftijdsgenoten te helpen bij het leren over onderwerpen die belangrijk voor hen zijn, zoals sociale kwesties en nieuwe technologieën. Ambassadeurs hebben vroegtijdig toegang tot nieuwe Microsoft-technologieën, leren leiderschapsvaardigheden en worden begeleid door experts uit de branche, terwijl hun collega's profiteren van hun expertise, die nu kan worden gedeeld via het Microsoft Learn-platform.
Microsoft Learn is een aanvulling op LinkedIn Learning, dat meer dan 16.000 cursussen biedt die worden gegeven door marktleiders om mensen te helpen bij het vinden en opbouwen van zakelijke, technologische en creatieve vaardigheden. Microsoft Learn en LinkedIn Learning worden geïntegreerd in de nieuwe leerapp van Microsoft Teams, die later dit jaar als preview beschikbaar zal zijn. De nieuwe software zal leren een natuurlijk aspect van het werk van een werknemer maken, gebruikmakend van technologieën die ze momenteel dagelijks gebruiken.Als er een probleem is, neem dan contact met mij op via Microsoft Bellen.





No comments:

Post a Comment