Friday 16 July 2021

Avast Secure Line VPN

 Avast SecureLine VPN is een bekende VPN-service die in-house is gemaakt door Avast Technologies. Het is compatibel met de besturingssystemen Microsoft Windows, Apple iOS, Linux en Android. Het maakt gebruik van tunnelingtechnologie om internet op mobiele apparaten te leveren en tegelijkertijd te filteren welke gegevens worden doorgelaten.



Avast SecureLine heeft een aantal van de beste beveiligingsfuncties op de markt. Hiermee kunt u alle websites die u nodig heeft op uw computer zien, zelfs als ze op uw systeem zijn "gewinkeld". Deze technologie kan ook worden gebruikt om toegang te krijgen tot sociale netwerksites en om live tv uit te zenden naar uw Mac. Daarnaast is er voor gratis VPN op de iPhone en iPad een gratis internetbrowser genaamd Internet Explorer, die het veilige plug-laagproces en het mobiele VPN-proces ondersteunt.

Naast deze voordelen zijn er nog tal van andere alternatieven om de snelheid van uw internetverbinding met uw mobiele apparaat te verbeteren, zoals de mogelijkheid om snel op Google te zoeken naar internetcafés, de mogelijkheid om verschillende diensten zoals films te downloaden, enzovoort. Games en muziek worden aanzienlijk sneller gespeeld dan normaal, enzovoort. Avast wordt ook geleverd met een aantal handige add-ons en hulpmiddelen die u helpen uw firewallinstellingen te beheren, zodat er geen onnodige verbindingen met uw computersysteem worden gemaakt. en de mogelijkheid om veel aspecten van uw verbinding aan te passen, zoals downloadsnelheid, het aantal kabelverbindingen en of videozelfstudies al dan niet zijn opgenomen in uw downloadlijst. Deze functies, evenals andere, zoals een gratis ziektescanner, zijn voor u beschikbaar. Wanneer u Avast Secureline VPN gebruikt, krijgt u een geweldige ervaring omdat u vervelende pop-upadvertenties kunt blokkeren en verbinding kunt maken via een mobiele hotspot.Neem bij problemen contact met mij op via Avast Bellen.

Je bent ook Lees meer:-GMAIL EN GOOGLE DRIVE — WERKEN BETER SAMEN TERWIJL U ONDERWEG BENT

No comments:

Post a Comment