Sunday 20 June 2021

Wat zijn PayPal-goederen en -services en hoe kunt u deze gebruiken?

 PayPal, 's werelds grootste betalingsverwerker, biedt al lang de mogelijkheid om geld over te maken en te vragen aan vrienden en familieleden. Op dezelfde manier biedt PayPal, naast het verzenden van geld naar vrienden en familie, ook een hulpmiddel voor het verkopen van goederen en diensten.



Laten we, voordat we beginnen, duidelijk maken wat goederen en diensten zijn.

  • Voorbeelden van goederen zijn een fiets, computeronderdelen, fitnessapparatuur en andere tastbare voorwerpen of producten die van een andere persoon zijn gekocht.
  • Een dienst is iets dat iemand voor u levert, zoals het schrijven van een casestudy, het optimaliseren van een website of het doen van uw belastingen.
We zullen deze gebruiksscenario's in dit artikel bespreken, evenals hoe Wise u kan helpen als internationale leverancier van goederen of diensten.

Hoe werken PayPal-goederen en -services?Als koper

PayPal verwerkt uw betaling automatisch als goederen en diensten wanneer u op een website winkelt en op de knop "Nu kopen" klikt of een afrekenprocedure doorloopt.

U kunt ervoor kiezen om de vergoeding te betalen of door te geven aan de persoon van wie u koopt voordat de betaling is voltooid. Wijzig de betaling in een betaling voor Goederen en Diensten, die wordt gedekt door PayPal Aankoopbescherming, om deze door te geven.

Als Verkoper

Verkopers kunnen geld opnemen voor de verkoop van goederen en diensten met behulp van hun persoonlijke PayPal-rekeningen. U kunt het geld op een gekoppelde Geldrekening houden of het na ontvangst overboeken naar een bankrekening, bankpas of creditcard.

If you routinely sell goods and services through your personal PayPal account, you may consider getting a PayPal business account instead. If you want to try things out before making a decision, you can convert your personal account to a business account.

Hoe PayPal-goederen en -services te gebruiken?

Afhankelijk van of u PayPal als koper of verkoper wilt gebruiken, zijn er twee methoden om de functie Goederen en services te gebruiken. In dit deel zullen we u stap voor stap door beide use-cases leiden.

Betalen voor goederen en diensten: stap voor stap

Betalen voor goederen en diensten met PayPal is een eenvoudig proces. Hier is hoe het te doen:
  1.  Open de PayPal-site en log in op uw persoonlijke account.
  2.  Klik op het tabblad 'Verzenden en aanvragen' bovenaan de pagina.
  3. Klik op de knop 'Betalen voor goederen en diensten'.
  4. Voer het e-mailadres van de ontvanger in het vak in en klik op 'Volgende'.
  5. Voer het bedrag in dat u naar de ontvanger wilt verzenden en voeg eventuele aanvullende opmerkingen toe in het onderstaande tekstvak.
  6.  Bevestig de transactie en volg eventuele aanvullende aanwijzingen totdat u een melding ziet dat het geld is overgemaakt.
Geld aanvragen met goederen en diensten: stap voor stap

Als u degene bent die de goederen of diensten levert, kunt u het geld als volgt aanvragen:
  1.  Ga naar de PayPal-site en log in op uw account.
  2.  Klik op het tabblad bovenaan met het label 'Verzenden en aanvragen'.
  3. Klik onder 'Betalingen aanvragen' op de knop 'Aanvragen van iedereen'.
  4. Typ op de volgende pagina het e-mailadres van de persoon van wie u geld aanvraagt en klik op 'Volgende'.
  5. Voer het bedrag in dat u wilt ontvangen en voeg eventuele opmerkingen toe in het tekstgebied onder aan het vak.
  6. Klik op 'Betaling aanvragen' en je zou een bevestiging moeten zien.
PayPal-kosten voor goederen en services als internationale verkoper

PayPal beschouwt elke verkoop van "Goederen en Services" als een commerciële transactie en berekent een vergoeding van 2,90 procent plus een vaste vergoeding en een valutaomrekeningsmarge op basis van de valuta. ¹ Als u als buitenlandse verkoper geld gaat ontvangen, kunnen de kosten zich snel opstapelen - er is misschien een manier waarop u geld kunt besparen op kosten.

Overweeg de volgende vergelijking tussen PayPal en Wise bij het ontvangen van 1000 GBP uit het Verenigd Koninkrijk in ruil voor goederen of diensten in de Verenigde Staten:

Vermijd hoge ontvangstkosten met Wise Business

De kosten kunnen snel oplopen als internationale leverancier bij het gebruik van bepaalde services. Als u regelmatig buitenlandse betalingen moet ontvangen en u wilt voorkomen dat u hoge ontvangst- en wisselkosten betaalt, raden we u aan om Wise Business eens te proberen. U kunt het volgende doen met Wise Business:
  • Ontvang internationale betalingen zonder hoge ontvangst- of conversiekosten en bespaar tot 19x.
  • Koppel uw Wise-account aan verschillende online platforms en etalages in welke valuta u ook wilt verkopen.
  • Ontvang een IBAN, routeringsnummer, sorteercode en meer - binnen uw ene account.
PayPal-kosten voor goederen en services als binnenlandse verkoper

PayPal behandelt binnenlandse betalingen als commerciële transacties en brengt dienovereenkomstig kosten in rekening bij het gebruik van PayPal-goederen en -services als binnenlandse verkoper. Er zijn kosten verbonden aan online en in-store betalingen, afhankelijk van waar je de betaling verwerkt:
  • Online betalingen: 2,9% + vaste vergoeding op basis van valuta¹
  • Betalingen in de winkel: 2,7% + vaste vergoeding op basis van valuta¹
Samenvatting

Kopers en verkopers die veilig online geld willen wisselen, moeten PayPal-goederen en -services gebruiken.

Wanneer u PayPal-goederen en -services gebruikt, wordt uw transactie automatisch gedekt door PayPal-aankoopbescherming, wat u en uw ontvanger gemoedsrust geeft. Er zijn bepaalde transactiekosten, die snel kunnen oplopen als u geld uit een ander land ontvangt.

Als u op zoek bent naar een manier om geld te krijgen voor uw goederen en diensten over de hele wereld, dan is Wise Business een geweldige optie.Als er een probleem is, neem dan contact met mij op via Bellen Paypal Klatenservice Telefoonnummer.


No comments:

Post a Comment