Tuesday 8 June 2021

Hoe Microsoft Outlook-fout 0x800ccc92 snel op te lossen?

De meeste Outlook-gebruikers zijn op een gegeven moment tegen verschillende soorten problemen aangelopen. Een voorbeeld van een Outlook-foutcode is 0x800ccc92, die optreedt wanneer u probeert alle e-mails te verzenden. Simpel gezegd, dit probleem deed zich voor bij het gebruik van de Outlook-toepassing om e-mails te verzenden of ontvangen. 'Gerapporteerde fout ontvangen (0x800ccc92): uw e-mailserver heeft uw aanmelding geweigerd', staat er meestal.

Overweeg de volgende scenario's om het doel van deze blog beter te begrijpen:

Dit probleem moet worden opgelost om e-mails te kunnen blijven verzenden en ontvangen via Outlook. Laten we eens kijken waarom deze fout optreedt en hoe u Microsoft Outlook-fout 0x800ccc92 kunt oplossen. 



Fout 0x800ccc92 treedt op om de volgende redenen:

  • Als het wachtwoord of de gebruikersnaam verkeerd is ingevoerd.
  • In Microsoft Outlook hebt u onjuist geconfigureerde instellingen.
  • Als de maximale grootte van een PST-bestand is overschreden.
  • Als de POP3- en SMTP-protocollen mislukken, kunt u dezelfde fout tegenkomen bij het verzenden of ontvangen van e-mails via Outlook.
  • U krijgt de foutmelding als Outlook zonder waarschuwing of onjuist wordt afgesloten.
  • Malware- of virusaanvallen zijn een andere oorzaak van de fout.
  • Als er een probleem was met de synchronisatie van MS Outlook en Server.
  • Als er een probleem was met het synchroniseren van MS Outlook en Server.
Handmatige methoden om Microsoft Outlook-fout 0x800ccc92 te herstellen

Gebruikers moeten de onderstaande instructies volgen om de Outlook-fout 0x800ccc92 op te lossen:

Methode 1: - Controleer eerst de gebruikersnaam en het wachtwoord.

Veel gebruikers hebben mogelijk de verkeerde gebruikersnaam en het verkeerde wachtwoord ingevoerd, waardoor het verzenden en ontvangen van e-mails in Microsoft Outlook moeilijk is. Om dit probleem te voorkomen, moet u ervoor zorgen dat gebruikers alle benodigde informatie hebben ingevoerd in de velden Gebruikersnaam en Wachtwoord.

Methode 2:- Kijk vervolgens in de instellingen van de webserver.

Zorg ervoor dat de instellingen van uw mailserver, zoals POP, SMTP en IMAP, up-to-date zijn. Nadat ze hun accounts hebben gecontroleerd, kunnen gebruikers ze snel opnieuw toevoegen.

Methode 3: - Verklein de OST / PST-bestandsgrootte in Outlook

Ten derde kunt u Error 0x800ccc92 krijgen als u een groot PST-bestand heeft dat de maximale bestandsgrootte overschrijdt. Als gevolg hiervan kunt u natuurlijk geen Outlook-e-mails verzenden of ontvangen. Het opschonen van uw Outlook-mailboxen is in dit geval de veiligste oplossing. U kunt ook methoden gebruiken zoals Archiveren, Compacteren, Splitsen, enzovoort.

Fix Outlook Send Receive Error 0x800ccc92 met Professionele Oplossing

De bovengenoemde handmatige methode heeft een aantal nadelen, waaronder het feit dat het een aanzienlijk deel van de tijd van de gebruikers in beslag neemt. Bij gebruik van de handmatige techniek kan de gebruiker gegevensverlies of andere problemen ervaren. In dit geval kan de gebruiker het eSoftTools Outlook Recovery-programma gebruiken om te helpen. Dit programma kan gemakkelijk beschadigde Outlook PST-bestanden repareren en converteren naar EML, MSG, Office 365, HTML en een verscheidenheid aan andere bestandsindelingen. Verwijder de codering van het PST-bestand om toegang te krijgen tot e-mails en andere gegevens.

Conclusion

We hebben de reden voor deze fout besproken en hoe u Microsoft Outlook-probleemcode 0x800CCC92 kunt oplossen met behulp van zowel handmatige als geautomatiseerde benaderingen in dit bericht. Het gebruik van de handmatige methode heeft enkele nadelen. Als gevolg hiervan kan de gebruiker de Outlook File Recovery-toepassing gebruiken om gegevens van een beschadigd PST-bestand te herstellen.Als er een probleem is, neem dan contact met mij op via Bellen Outlook Nederland.

Je bent ook Lees meer:-Hoe werkt Amazon Pay?

No comments:

Post a Comment