Tuesday 22 June 2021

Automatisch publiceren van WordPress naar Instagram

 Veel mensen gebruiken WordPress om hun Instagram-foto's te delen. Er zijn ook tal van plug-ins waarmee u uw feed in uw blog kunt integreren. Maar wat als u de andere kant op wilt? U kunt overwegen om inhoud van WordPress naar Instagram te publiceren, niet alleen om het bereik van uw blog te vergroten en uw inhoud meer leven te geven, maar ook om uw sociale straal en de inhoud die u uw fans bedient op een apart platform te vergroten.



WordPress naar Instagram? Werkelijk?

De zaken werden echt losser toen ze de Instagram-API openden zodat externe services naar gebruikersprofielen konden publiceren.

En aangezien je al materiaal voor je blog aan het maken bent, kun je het gebruiken om te verdubbelen als Instagram-inhoud. Het is ook niet moeilijk om te doen. Het enige wat je nodig hebt is een goede plug-in. We kennen er toevallig een paar. Wat denk je?

Blog2Social

Eerst en vooral is Blog2Social (zoals de naam al doet vermoeden) niet beperkt tot Instagram. Met de plug-in kun je rechtstreeks vanuit WordPress naar Instagram of een van de andere 16 sociale netwerkplatforms posten. We concentreren ons hiervoor echter op Instagram.

De plug-in is gratis beschikbaar. Met de basisversie van WordPress kun je 100% van de tijd posten op Instagram en andere sociale-mediaplatforms. De Premium-versie geeft u daarentegen toegang tot automatisering. Je kunt automatisch vanuit WordPress posten op Instagram voor $ 79 USD. We denken dat het de moeite waard is vanwege het gebruiksgemak van de plug-in en andere premiumfuncties. Als u niet wilt betalen, kunt u ook handmatig delen vanuit de plug-in.

Als u niet zeker weet of u wilt upgraden naar Premium, kunt u het 30 dagen gratis uitproberen. U kunt de twee dan vergelijken om te ontdekken welke het beste bij u past.

Van WordPress naar Instagram gaan

Eerst moet je Blog2Social downloaden en installeren. Het is eenvoudig te installeren omdat het zich in de WordPress-repository bevindt. Eenmaal geactiveerd, verschijnt een nieuwe Blog2Social-optie onderaan uw WP-dashboard.

Wanneer u met uw muis over het nieuwe item beweegt, zou de pagina Instellingen in het menu moeten verschijnen. Selecteer het en overloop de paar dingen die u eerst moet doen.

Over het algemeen hebben gratis gebruikers hier niets om mee te spelen. We raden u echter aan om uw tijdzone op de juiste manier in te stellen, omdat dit van invloed is op uw sociale media-accounts, en dat u een URL-verkorter gebruikt als u er een gebruikt. Je moet je eigen URL-statistieken controleren omdat je vanuit WordPress deelt met Instagram in plaats van een hub zoals Buffer of HootSuite. Omdat Instagram echter geen live links in de hoofdtekst van een bericht toestaat, is dit minder een probleem voor jou als je ook andere social media platforms gebruikt.

Je kunt de details van de manier waarop de plug-in het pushen naar Instagram op zichzelf afhandelt, wijzigen in het tabblad Auto-Post van de optiepagina. Deze functie is niet beschikbaar voor gratis gebruikers, maar is wel beschikbaar voor Premium-abonnees. (En vergeet niet te profiteren van de gratis proefperiode.)

De meeste websites willen alleen de optie Post onder Nieuwe inhoud selecteren, wat betekent dat alleen recent gepubliceerde berichten op Instagram worden gedeeld. Aan de andere kant willen sommige mensen misschien ook geüpdatete berichten opnemen om meer aandacht te trekken voor pas gerepareerde of meer relevante inhoud. Als u niet vaak bijwerkt, kan dit een handige manier zijn om uw informatie met weinig (of geen) inspanning opnieuw te delen.

Verbinding maken met Instagram en delen

Het is een fluitje van een cent om je blog te koppelen aan Instagram. De pagina Netwerken in uw WordPress-beheerderspaneel onder Blog2Social geeft een volledige lijst weer van de 16 sociale netwerken die worden ondersteund. U hoeft zich alleen aan te melden en uw accountgegevens te valideren om toegang te krijgen tot Instagram, dat bovenaan staat.

Wanneer u zich aanmeldt, ziet u een waarschuwingsmodaliteit die lijkt op die hieronder. Het adviseert dat u een e-mail of bericht kunt ontvangen waarin wordt beweerd dat uw account wordt geopend vanuit de regio Keulen in Duitsland en dat alles in orde is. Omdat hun server daar is, hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw account wordt gehackt.

Daarnaast laat Blog2Social je weten dat er een verificatienummer naar je wordt gestuurd via je account. Instagram stuurt deze code naar het e-mailadres van het account. Het enige dat u nu hoeft te doen, is de code in het vak plakken dat Blog2Social weergeeft.

Je bent klaar om te gaan nadat je bent geverifieerd en je kunt nu beginnen met delen van WordPress naar Instagram.

De berichten instellen

De Blog2Social Custom Sharing & Scheduling metabox verschijnt nu in de rechterzijbalk van de editor wanneer je een nieuw bericht maakt in WordPress. Het geeft niet alleen de totale statistieken voor delen van het artikel weer (inclusief opnieuw delen en andere methoden), maar het geeft ook aan of automatisch delen is ingeschakeld. Als je een gratis lid bent, wordt dit in het rood gedeactiveerd weergegeven en als je een abonnement hebt, wordt het groen geactiveerd.

Hoewel je berichten automatisch op je Instagram-account worden geplaatst, wil je er misschien meer dan eens over posten.

Handmatig berichten delen van WordPress naar Instagram

Ga naar het gedeelte Site & Blog-inhoud van het menu. Je zou een lijst met alle berichten van je blog moeten kunnen zien. U kunt filteren en zoeken op titel, auteur, eerder gedeelde items en meer.

Om een nieuw sociaal bericht te maken, gaat u naar de pagina Delen op sociale media en klikt u op de optie Delen op sociale media

Als u op de knop Kalender weergeven in de rechterbenedenhoek van het paneel klikt, wordt de kalender weergegeven. De inhoudskalender wordt weergegeven en u kunt het artikel plannen wanneer het u het beste uitkomt voor uw marketingdoelen. U kunt het ook als concept opslaan voor later.

Houd er rekening mee dat de planning van Blog2Social ook een Premium-functie is. De automatisering van het plannen van Instagram-berichten vanuit WordPress maakt de upgrade dubbel de moeite waard als je dit gebruikt als een hulpmiddel voor wanneer je post.

Afsluiten met WordPress naar Instagram

De Blog2Social-plug-in is naar onze mening het beste alternatief voor WordPress-gebruikers die hun materiaal snel en gemakkelijk op Instagram willen krijgen. Het is gemakkelijk te gebruiken, snel en licht, en het heeft veel functies voor zowel gratis als premium klanten.Als er een probleem is, neem dan contact met mij op via Bellen Instagram Nederland Telefonnummer.

Je bent ook Lees meer:-Facebook-login mislukt - Fix Facebook-foutcode 1 en foutcode 2

No comments:

Post a Comment