Tuesday 8 June 2021

Hoe Outlook-fout te repareren "0x800CCC13 kan geen verbinding maken met het netwerk"?

 Een overzicht van fout "0x800CCC13" in Outlook

We komen allemaal verschillende fouten tegen met Outlook, wat het moeilijk maakt om ermee te werken. Een voorbeeld van zo'n probleem is "0x800ccc13 kan geen verbinding maken met het netwerk." Als u deze foutmelding tegenkomt wanneer u Outlook gebruikt, kunt u geen e-mails verzenden of ontvangen. Deze foutmelding verschijnt wanneer u een upgrade uitvoert van een eerdere versie van Windows naar een nieuwere versie.



Outlook Fout 0x800ccc13: Oorzaken

Voordat u op zoek gaat naar een oplossing om Outlook-probleem 0x800ccc13 op te lossen, moet u eerst begrijpen waarom deze fout optreedt. Enkele van de redenen zijn als volgt: -

Outlook wordt ook afgesloten als de computer onverwacht wordt afgesloten. Wanneer u Outlook opnieuw start, verschijnen problemen zoals deze 0x800ccc13.

Virusaanval: wanneer een computer is geïnfecteerd met een virus of malware, wordt het hele computerprogramma, inclusief Outlook, aangetast. Als gevolg hiervan raakt de Outlook PST beschadigd, waardoor de kans op fout 0x800ccc13 toeneemt.

Outlook-invoegtoepassing: het probleem kan ook worden veroorzaakt door een defecte Outlook-invoegtoepassing. Verwijder de invoegtoepassingen om het probleem te verhelpen.

Hardwareproblemen - Als de harde schijf defecte sectoren heeft, kan deze fout in Outlook verschijnen.

Defect of beschadigd PST-bestand: de functionaliteit van Outlook kan worden geschaad door een defect of beschadigd PST-bestand. Het kan ook de oorzaak zijn als Outlook niet goed werkt en een foutmelding weergeeft.

Outlook-fout 0x800ccc13: symptomen

Wanneer het Outlook-probleem 0x800ccc13 optreedt, kan dit zich op een aantal manieren manifesteren. Hier zijn verschillende voorbeelden:

  • Het verzenden of ontvangen van Outlook-e-mails is moeilijk geworden.
  • Sommige MS Outlook-bestanden worden ontoegankelijk.
  • Verwijdering van belangrijke gegevens zoals e-mails, contacten, agenda's, notities, enz.
  • Kan wijzigingen niet opslaan in Outlook PST.
  • ALS er een probleem is bij het openen van MS Outlook.
Hoe kan ik fout 0x800ccc13 in Outlook repareren?

Hieronder worden een aantal manieren weergegeven die kunnen worden gebruikt om dit probleem op te lossen. De strategie die kan worden gebruikt om het probleem te verhelpen, wordt echter bepaald door de oorzaak van de fout.

Oplossing 1: gebruik Window File Checker

Het gebruik van de Windows-bestandscontrole is de eenvoudigste manier om deze fout te corrigeren. Volg de onderstaande stappen om deze strategie te implementeren.

  • Sluit het MS Outlook-programma.
  • Selecteer in het menu Start Opdrachtprompt (cmd).
  • Typ in de CMD SFC /Scannow en Druk op Enter
  • Het zal enige tijd duren om het proces te voltooien.
Nadat u dit proces hebt voltooid, start u uw systeem opnieuw op en start u MS Outlook opnieuw.

Oplossing 2: update Outlook-stuurprogramma

Om Outlook Error 0x800ccc13 op te lossen, moet u de patch downloaden en installeren vanaf de officiële website van Microsoft. Over het algemeen biedt Microsoft oplossingen om Error 0x800ccc13 in Outlook op te lossen als een groot aantal klanten hetzelfde probleem heeft gehad.

Oplossing 3: controleer de mailbox

Houd eventuele e-mails in de gaten die in uw Outbox zijn blijven steken. Als u er een vindt, verwijdert u deze en controleert u of u opnieuw e-mails mag verzenden.

Oplossing 4: gebruik de veilige modus in Outlook.

U kunt het dialoogvenster Uitvoeren openen door tegelijkertijd op de Windows-toets en R te drukken. Typ vervolgens Outlook /safe in dat dialoogvenster. Als het probleem verdwijnt wanneer u Outlook in de veilige modus start, komt dit door een invoegtoepassing van derden. Volg de onderstaande stappen om dit probleem op te lossen.

  • Ga in Outlook naar het menu Bestand.
  • Kijk over de 'Add-ins' sectie.
  • Om de defecte invoegtoepassing te vinden, verwijdert u de invoegtoepassingen een voor een.
Oplossing 5: Repareer Outlook PST-bestand met Inbox Repair Tool (ScanPST.exe)

Als u fout 0x800CCC13 niet kunt oplossen met behulp van de bovenstaande handmatige technieken, is uw Outlook PST-bestand waarschijnlijk beschadigd. Je zult er voor moeten zorgen. Dit kan worden bereikt met de ingebouwde inbox-reparatietool van Microsoft, scanPST.exe/Inbox Repair Tool. Het corrigeert de corruptie in het PST-bestand. Kleine corruptie in Outlook PST-bestanden kan worden gerepareerd met de inbox-reparatietool. Als het PST-bestand een hoger niveau van corruptie heeft, zal het hulpprogramma Scanpst.exe/Inbox Repair niet effectief werken.

Oplossing 6: professionele PST-reparatietool gebruiken om Outlook-fout "0x800CCC13" op te lossen

Als geen van de handmatige methoden, inclusief ScanPST.exe, Outlook Error 0x800CCC13 succesvol heeft kunnen oplossen, moet u het eSoftTools Automated Outlook PST Repair-programma gebruiken. Het is een vertrouwde en efficiënte tool die de Outlook-foutcode 0x800ccc13 snel oplost door uw beschadigde bestanden te repareren, zodat u opnieuw e-mailberichten kunt verzenden en ontvangen.

Conclusion

De redenen en oplossingen voor Outlook Send and Receive Error 0x800CCC13 in MS Outlook worden hierboven uitgelegd. Als u nog steeds een fout vindt, kunt u de eSoftTools PST Repair-software gebruiken om het probleem snel op te lossen.Als er een probleem is, neem dan contact met mij op via Bellen Outlook Nederland.



No comments:

Post a Comment