Monday 21 June 2021

Alles wat je moet weten over Instagram-gidsen

 Instagram heeft Instagram Guides geïntroduceerd, een nieuw formaat voor het presenteren van samengestelde, schuifbare inhoud.

Dankzij de nieuwe functionaliteit kunnen gebruikers nuttige ideeën en tips delen en consumeren in een gemakkelijk te verteren stijl.

Ben je klaar om alles te ontdekken wat er te weten valt over Instagram Guides? Laten we beginnen!



Wat zijn Instagram-gidsen?

Op Instagram zijn gidsen een frisse nieuwe manier om inhoud te delen en te consumeren.

Gebruikers kunnen een samengestelde stroom van berichten met commentaar volgen, wat ideaal is voor stapsgewijze instructies, advies en aanbevelingen.

Instagram stelde de functie Gidsen aanvankelijk beschikbaar aan een kleine groep gezondheids- en welzijnsactivisten in een poging om degenen die getroffen zijn door de COVID-19-pandemie te helpen.

Deze functie is nu echter beschikbaar voor alle gebruikers:

Een Instagram-gids maken

Om je eerste gids te maken, kies je "Gids" van de +-knop in de rechterbovenhoek van je profielpagina.

U kunt hier kiezen uit drie verschillende Guide-formaten:

  • Plaatsen: beveel plaatsen in uw stad en daarbuiten aan
  • Producten: Beveel je favoriete producten aan
  • Berichten: beveel berichten aan die je hebt gemaakt of opgeslagen

Elk formaat is afgestemd op de eisen van de maker. Posts kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om een reeks Instagram-berichten te organiseren met aangepaste koppen en commentaar (die je hebt gemaakt of opgeslagen).

Dit is een zeer aanpasbare indeling die kan worden gebruikt om ideeën over te brengen, verhalen te vertellen en advies of richting te geven.

Alleen producten die beschikbaar zijn in een Instagram-winkel kunnen worden gebruikt om producten samen te stellen.

Dit is een uitstekende tool voor merken of bedrijven die extra context of opmerkingen willen toevoegen aan hun Instagram-winkelbare producten. Iedereen (inclusief influencers en merkambassadeurs) kan dit platform gebruiken om een lijst met aanbevolen producten samen te stellen, wat nieuwe opties opent voor influencer-relaties.

Van rondleidingen door de stad tot restaurants en cafés, Places is ideaal om uw locatiegebaseerde aanbevelingen te delen.

Waar vind je Instagram-gidsen

Ga naar de profielpagina van een maker en kies het nieuwe Gidsen-symbool op het feed-tabblad om een Instagram-gids te bekijken:

Net zoals de IGTV-pagina werkt, kun je hier alle gidsen zien die een auteur heeft gepubliceerd:

Door op het papieren vliegtuigpictogram in de rechterbovenhoek van de verhalenpagina te tikken, kunnen gidsen eenvoudig worden gedeeld met Instagramverhalen of met andere gebruikers:

Deze nieuwe functie is toegankelijk via de Instagram Explore-pagina en rechtstreeks via het profiel van een gebruiker.

Instagram-gidsen bieden gebruikers een geheel nieuwe methode om inhoud op het platform te beheren en te consumeren, waardoor een geheel nieuw niveau van verhalen vertellen en e-commerce op het platform mogelijk is.

Wat vindt u van deze nieuwe functie? Volg Later op Instagram om mee te praten!Als er een probleem is, neem dan contact met mij op via Bellen Instagram Telefoonnummer Nederland.


No comments:

Post a Comment