Thursday 17 June 2021

Een nieuwe manier om crypto te kopen op Coinbase met PayPal

 We staan nu miljoenen consumenten in de Verenigde Staten toe om cryptovaluta te kopen op Coinbase met behulp van hun debetkaarten of bankrekeningen die aan PayPal zijn gekoppeld.



Het kopen van cryptocurrency moet eenvoudig en duidelijk zijn. Aan de andere kant kan het verplaatsen van geld in de traditionele financiële wereld allesbehalve eenvoudig zijn. We begrijpen dat ACH en overboekingen tijd en moeite vergen en dat u snellere en soepelere manieren wilt om crypto te kopen. Met slechts een paar tikken kunt u nu onmiddellijk crypto-aankopen financieren met PayPal.

Tijdens het verkennen van de wereld van cryptocurrency, biedt het financieren van crypto-aankopen met PayPal een vertrouwde en vertrouwde ervaring. PayPal heeft de nodige expertise en capaciteiten ontwikkeld door samen te werken met het betalingsecosysteem om transparantie, prestaties en veiligheid voor alle services te garanderen. We hebben weer een stap gezet om iedereen snelle en veilige toegang tot de crypto-economie te bieden.

Koop direct crypto

Als je al een PayPal-account hebt, kun je deze nu gebruiken om Coinbase-transacties te doen. Bovendien is het niet nodig om bankrekeningen of kaartgegevens toe te voegen aan Coinbase; u kunt uw gegevens blijven beheren via PayPal.

Eenvoudig en gemakkelijk

Als je klaar bent om crypto te kopen met PayPal, kies dan eerst de cryptovaluta die je wilt kopen, tik vervolgens op de betaalmethode en vervolgens op 'Een betaalmethode toevoegen' om PayPal te kiezen. U wordt doorgestuurd naar een PayPal-inlogpagina; zorg ervoor dat uw B overeenkomt met uw Coinbase-e-mailadres, anders moet u een tweefactorauthenticatieproces doorlopen. U kunt na inloggen een betaalpas of bankrekening selecteren of toevoegen die aan uw PayPal-rekening is gekoppeld.

Daarna kunt u uw PayPal-account gebruiken om elke dag aankopen te doen tot $ 25.000.

Klanten in de Verenigde Staten kunnen cryptocurrency verkrijgen met een ACH of overboeking van een gekoppelde bankrekening, een betaalpas, geld in hun Coinbase USD-portemonnee en zelfs geld van een gekoppeld PayPal-account.

We zullen de komende maanden de mogelijkheid om crypto met PayPal-contanten te kopen uitbreiden naar andere landen. Geldopnames naar PayPal zijn al mogelijk in de Verenigde Staten, Canada, de Europese Unie en het Verenigd Koninkrijk. In ons ondersteuningsgedeelte kunt u meer te weten komen over ons prijssysteem voor crypto-aankopen.

Je ontmoeten waar je bent

We zijn verheugd u te ontmoeten waar u momenteel uitgeeft, betaalt, post en spaart, en om u meer alternatieven te bieden bij de bedrijven die u al kent en vertrouwt. De belangrijkste principes van Coinbase zijn eenvoud en gebruiksgemak, en we doen er alles aan om die belofte waar te maken.Als er een probleem is, neem dan contact met mij op via Bellen Paypal Klatenservice Telefoonnummer.

Je bent ook Lees meer:-Facebook Marketplace werkt niet


No comments:

Post a Comment