Monday 14 June 2021

Fout 403 en de Facebook Debug Tool

 Probeer je ooit een blog op je website te delen met Facebook en krijg je een Error 403?

Where the title of the page link and some of the content would ordinarily appear in the preview... It only displays an error. It also can't be shared on Facebook in this format.



Dit komt steeds vaker voor en er is een eenvoudige oplossing. Ik dacht, ik deel de oplossing met je. (En onthouden dat deze oplossing bestaat, is een groot deel van de oplossing.) Ik duw het vaak uit mijn hoofd - het duurt even voordat ik me herinner hoe ik de fout kan herstellen.)

Terug naar het probleem... Als je een pagina op Facebook wilt delen, verschijnt deze fout om de een of andere reden op blogs en webpagina's. Ik weet nog steeds niet zeker waarom het gebeurt, omdat het willekeurig lijkt te gebeuren - maar volgens sommige sites heeft het iets te maken met het cachen van internetbestanden - op deze webpagina wordt meer uitgelegd.

Als dit je overkomt, kun je proberen het probleem op te lossen met de Debug-tool van Facebook (hier beschikbaar). Schrik niet als Facebook je vraagt om een account aan te maken als 'ontwikkelaar'. Je kunt je aanmelden zonder dat je iets voor Facebook hoeft te ‘ontwikkelen’.

Kopieer uw blog-URL en plak deze in het programma om het probleem te verhelpen. - Mijn websitespecialist Marta stelt voor dat u eerst de "Toon bestaande scrape-informatie" gebruikt om te zien of iets opvalt (u heeft mogelijk uw eigen webspecialist nodig om dit te decoderen), en vervolgens de "Fetch verse scrape-informatie" gebruikt om te controleren of er iets is een storing of iets anders dat moet worden opgelost.

In de meeste gevallen zal dit de foutcode wissen en kun je delen op Facebook met de juiste preview... nou ja, correct zolang je de juiste SEO-onderdelen hebt ingevoerd. Ze beïnvloeden ook wat er op Facebook verschijnt.

Veel plezier met debuggen!

PS – Na het lezen van dit essay besloot ik een "Error Doc" te starten. Dit is een eenvoudig woorddocument met de meest voorkomende problemen die ik tegenkom en de oplossingen die ik ontdek. Het bespaart u veel tijd om dergelijke fouten op te sporen.Neem bij problemen contact met mij op via Facebook Klatenservice Telefoonnummer.

Je bent ook Lees meer:-Hoe Google Home te repareren die geen verbinding maakt met wifi?


No comments:

Post a Comment