Wednesday 30 June 2021

Hoe u uw blogposts op Instagram kunt delen en uw Instagram-vrienden naar uw blogpost kunt leiden

 Ik heb vorige week twee Instagram-suggesties aangeboden en nu is het tijd voor een andere. Bekijk deze eerdere Instagram-tips als je ze hebt gemist:

  • 25 populairste Instagram-hashtags om nieuwe volgers te krijgen
  • Hoe maak je een geweldige eerste indruk met je Instagram-bio


Vandaag wil ik een nieuwe tip delen:

Hoe je Instagram gebruikt om je blogposts te delen en je Instagram-vrienden naar je blogposts te leiden.

Dit is wat je nodig hebt:

1. EEN INSTAGRAM WAARDIG AFBEELDING
• Je hebt een afbeelding nodig met een minimale pixelgrootte van 640px x 640px.

2. WOORDEN DIE JE BLOGPOST BESCHRIJVEN
• Gebruik woorden die je blogpost beschrijven om je Instagram-vrienden nieuwsgierig te maken, zodat ze je volledige blogpost willen lezen

3. DE LINK VAN UW BLOGPOST
• Voeg de link uit je blogpost toe aan je Instagram-profiel om Instagrammers naar je blogpost te leiden. Omdat de link waarschijnlijk te lang zal zijn, ga je naar bit.ly om hem in te korten. Bitly is, zoals je misschien wel of niet weet, een uitstekend hulpmiddel om het totale aantal klikken op je knipperlicht bij te houden. U kunt zien hoeveel mensen op uw link hebben geklikt, wat fantastisch is.

4. INSTAGRAM
• Deel je foto op Instagram. Maak gebruik van uw favoriete filter. Vul de lege plekken in met de woorden die uw bloginhoud het beste omschrijven. Om je Instagram-vrienden te laten weten dat ze je blogpost kunnen lezen, inclusief #newblogpost of [link in profiel] in je beschrijving. Vergeet niet om een link naar het meest recente blogartikel in je profiel op te nemen.

Dat besluit onze discussie. Laat het me weten als je je bloginhoud al deelt op Instagram of dat je van plan bent dit te doen na het lezen van mijn advies.

Laten we ook op Instagram met elkaar in contact komen, en mis de komende tips en trucs niet die ik met Bellen Instagram Nederland Telefoonnummer ga delen.

No comments:

Post a Comment