Monday 28 June 2021

Hoe Instagram-probleem op te lossen "Sorry, er is iets misgegaan."

 Het is mogelijk dat je de foutmelding 'sorry, er is iets misgegaan' te zien krijgt tijdens het gebruik van Instagram, en het steeds opnieuw zien van het bericht kan verergerend zijn. In dit artikel worden alle denkbare opties besproken om dit probleem op te lossen. Als je nog steeds problemen ondervindt, laat dan een reactie achter op deze blog voor hulp van onze specialisten.



Zeven strategieën om Instagram-fout op te lossen "Sorry, er is iets misgegaan."

De Instagram-fout "sorry, er is iets misgegaan" is de laatste tijd gemeld door een groot aantal Instagram-gebruikers. Dus, hier zijn enkele benaderingen om dit probleem op te lossen.

#1 wacht een paar uur

Dit probleem kan worden veroorzaakt door Instagram-updates of de server. Helaas is er geen melding van dit type probleem, waardoor de app soms niet beschikbaar is. Daarom is het beter om een paar uur te wachten en het opnieuw te proberen.

#2 Instagram-cache wissen

Extra bestanden in de cache van de Instagram-app kunnen soms een probleem veroorzaken. Als gevolg hiervan kunt u al uw caches wissen en het opnieuw proberen. De procedure voor het wissen van de cache verschilt enigszins tussen Android- en iOS-gebruikers. De instructies zijn als volgt:

Wis op iOS de cache.

Ga naar Instellingen> iPhone-opslag> Apps, scrol omlaag naar Instagram en tik erop; er verschijnen twee knoppen. De eerste is om de app te verwijderen en te verwijderen. Tik op Offload-app om contant geld te krijgen. Het opschonen van valuta heeft geen effect op uw gegevens of documenten en verwijdert eenvoudigweg onnodige bestanden uit uw programma's. De app wordt opnieuw op uw apparaat geïnstalleerd nadat u op apps verwijderen heeft getikt.

Android-cache moet worden gewist.

Op Android is het wissen van de cache bijna identiek aan het wissen van de cache op iOS, dus ga naar Apps > Instagram > Opslag > Cache wissen.

#3 log in via Facebook

Sinds Facebook Instagram heeft gekocht, is de koppeling tussen Instagram en je Facebook-account steeds belangrijker geworden. Zelfs sommige functies, zoals Instagram-advertenties, moeten via Facebook worden gebruikt. Als je niet kunt inloggen of een onjuiste foutmelding krijgt, probeer dan in te loggen met Facebook. Het is mogelijk dat dit het probleem oplost.

#4 gebruik de Instagram-app op Windows of Mac

U kunt het programma op een Windows- of een Mac-computer gebruiken. U kunt het programma echter op drie verschillende manieren op uw computer gebruiken. De eenvoudigste methode is om de Instagram-app voor een pc of laptop te downloaden en te installeren. Hier is hoe het te doen:

Methode 1.
  1. Ga naar de Microsoft Store of Mac App Store.
  2. Zoek en installeer de Instagram-app
  3. Voer uw inloggegevens in
Methode 2. installeer BlueStacks

Met andere software, zoals BlueStacks, kun je al je apps op één plek krijgen. Om het in te stellen, moet je het volgende doen:
  1. Ga naar de BlueStacks-website
  2. Download BlueStacks voor Mac of Windows
  3. Installeer en open de app
  4. Voer uw inloggegevens in
Methode 3. gebruik een derde partij op Instagram

Log in op de website en ga naar je dashboard om een Instagram derde partij in te zetten voor extra mogelijkheden van Instagram acties. U bent vrij om zoveel accounts aan te maken als u wilt.

#5 tijdelijkheid deactiveer het account

U kunt uw account tijdelijk uitschakelen om uzelf wat ademruimte te geven terwijl het probleem wordt opgelost. In dit scenario kun je een browser gebruiken om toegang te krijgen tot de Instagram-website en in te loggen. Klik vervolgens direct onder het instellingenpictogram op 'profiel bewerken' en vervolgens 'tijdelijk uitschakelen' van mijn account, kies een reden en voer je wachtwoord in. En dan over een paar dagen opnieuw inloggen.

#6 contact helpcentrum

Als je al het bovenstaande hebt gedaan en nog steeds problemen hebt, kun je contact opnemen met Instagram via hun ondersteuningscentrum. Het zou echter moeilijk zijn om een reactie van hen te krijgen en in bepaalde situaties kan het enkele weken duren.

Conclusie

If you're having problems with Instagram, attempt to figure out what's causing the problem. Try as many solutions as you can; in most cases, the problem will be resolved. Contact Instagram support only when you've exhausted all other options because, in many circumstances, they'll direct you to the help centre, where you'll find all of the instructions.Als er een probleem is, neem dan contact met mij op via Bellen Instagram Nederland Telefoonnummer.

No comments:

Post a Comment