Tuesday 1 June 2021

Linksys combineert 5G en snelle Wi-Fi 6-netwerken in een nieuwe versnelling

 Linksys heeft officieel een hele reeks 5G-netwerkapparatuur onthuld die dit voorjaar en tot eind 2020 zal worden opgeleverd. Helaas is informatie net zo schaars als 5G-netwerkdekking.



De Linksys Velop 5G Mesh Gateway, een twee-in-een modem en routeroplossing die 5G en Wi-Fi 6 combineert, brengt de zaken op gang.Hiermee breng je een 5G-signaal in huis en gebruik je de mesh-technologie om het naar elke kamer te verspreiden. Het is ook compatibel met bestaande Linksys Velop-systemen, dus u zou het moeten kunnen integreren in een Linksys mesh-netwerk.

Een 5G Mobile Hotspot met Wi-Fi 6-compatibiliteit voor on-the-go connectiviteit, een 5G-modem voor gebruik in huis en een mmWave 5G outdoor-router die kan worden aangesloten op een 10 Gbps internetverbinding voor thuis worden ook aangekondigd door Linksys .

Linksys zegt niet hoeveel het gaat kosten of wanneer het wordt uitgebracht. Maak je geen zorgen als dit je irriteert: het is niets vergeleken met het proberen om een betrouwbare 5G-verbinding te vinden in Amerikaanse steden aan het begin van het decennium.Als er een probleem is, neem dan contact met mij op via Linksys Contact Nederland.

Je bent ook Lees meer:-Hoe STARZ op Firestick of Amazon Fire TV te installeren?


No comments:

Post a Comment