Wednesday 9 June 2021

Handmatig oplossen van Outlook geeft een offline werkende fout weer

 Wanneer klanten Microsoft Outlook proberen te gebruiken, kunnen ze problemen tegenkomen waarbij ze geen e-mailberichten kunnen verzenden of ontvangen. Dit kan onhandig zijn, vooral wanneer gebruikers kritieke informatie moeten delen of ontvangen. Voordat gebruikers een account verwijderen of een bestaande applicatie verwijderen, moeten gebruikers eerst evalueren of de Outlook-client verbinding kan maken met internet. Wanneer Microsoft Outlook offline gaat, verliest het de verbinding met de server van de e-mailprovider en kan het geen berichten herstellen of nieuwe berichten verzenden. Als gevolg hiervan zullen we in het volgende deel een stapsgewijze aanpak doorlopen om te repareren dat Outlook op een eenvoudige manier offline werkt.



Handmatige stappen om "Offline werken" in MS Outlook uit te schakelen

Volg de onderstaande instructies om het Microsoft Outlook-probleem effectief op te lossen. De onderstaande procedures helpen u bij het oplossen van het probleem waarbij Microsoft Outlook offline lijkt te werken. Volg de onderstaande stappen:

Oplossing: Outlook toont Offline werken

The strategies listed below will assist you in resolving Outlook's showing the offline issue. Without making any mistakes, carefully follow the directions.

Open MS Outlook in uw systeem

  1. Ga eerst naar het Startmenu. Klik op de Start-knop in de linkerhoek van het venster om het te openen.
  2. Nu moet u Microsoft Office uit de gegeven lijst kiezen. Selecteer "Alle programma's" in de menubalk Start en u kunt de MS Office-map bekijken.
  3. Kies "Microsoft Outlook" in de map. Het zal toegang krijgen tot het Outlook-programma op het bureaublad.
Outlook Work Offline-instelling uitschakelen

  1. Klik nu op het tabblad Verzenden/ontvangen in het menu van het MS Outlook-venster.
  2. Hierna kunt u de instelling Offline werken in Outlook uitschakelen. Als MS Outlook nu is losgekoppeld van de server, kunnen gebruikers de "Offline werken" zien met een rode "X"-markering erop langs het linkergedeelte van de werkbalk. Selecteer deze optie om de instellingen Offline werken uit te schakelen om op te lossen dat Outlook offline werkt.
  • Zodra gebruikers de knop hebben geselecteerd, verdwijnt de "X" -markering, merk op dat Offline werken is uitgeschakeld.
  • Houd er rekening mee dat gebruikers deze optie alleen op het tabblad Verzenden/ontvangen kunnen zien als MS Outlook offline is of mogelijk niet is verbonden.
  • Controleer de internetverbinding. Gebruikers kunnen de test-e-mail naar zichzelf of naar andere contacten sturen om te controleren of MS Outlook momenteel online is en weer aan het werk te gaan.
Bottom Line

E-mail is een geïntegreerd communicatiekanaal in de wereld van vandaag. Microsoft Outlook is een van de meest populaire e-mailtoepassingen voor zakelijk en professioneel gebruik. Gebruikers kunnen echter af en toe een foutmelding krijgen waarin staat dat Outlook offline werkt. Daarom hebben we in deze blog een handmatige oplossing voor het Outlook-foutprobleem onderzocht. Zorg ervoor dat u elke techniek zorgvuldig volgt.Als er een probleem is, neem dan contact met mij op via Bellen Outlook Nederland.



No comments:

Post a Comment