Tuesday 21 September 2021

Hoe u geld kunt opnemen van/storten op Coinbase via PayPal – Ontdek hoe PayPal profiteert van het partnerschap

 Coinbase is een van 's werelds grootste cryptocurrency-uitwisselingen, met een dagelijks transactievolume van meer dan $ 160 miljoen.

Opnames van de site naar bankrekeningen of betalingsverwerkers zoals PayPal maken deel uit van deze transacties.

Coinbase introduceerde in 2018 een optie waarmee gebruikers in de Verenigde Staten onmiddellijk PayPal-opnames kunnen maken, en ze hebben de service nu uitgebreid met klanten in Europa.

De komende maanden staan er in verschillende landen nog meer uitrollen gepland.

Coinbase streeft ernaar de marktleider te zijn, en een stap in de richting van dat doel was de toevoeging van PayPal als betalingsoptie op het platform.

Gebruikers kunnen snel geld storten en opnemen via PayPal, en transacties zijn praktisch onmiddellijk.

Geld of kapitaal opnemen van PayPal is een eenvoudige handeling die slechts een paar stappen vereist.



Gids voor het opnemen van geld of kapitaal naar PayPal

  • PayPal integreren in Coinbase

Ga om te beginnen naar uw Coinbase-account op uw mobiele of desktopcomputer en log in. Ga daarna naar 'Instellingen', vervolgens naar 'Gekoppelde accounts' en vervolgens naar 'Koppel een nieuw account'.

PayPal is een van de opties die voor u open staan. U wordt doorgestuurd naar de officiële PayPal-pagina als u erop klikt. Geef Coinbase toegang tot uw account door uw inloggegevens in te voeren.

Nadat u op "Akkoord" heeft geklikt, heeft Coinbase de mogelijkheid om uw account te crediteren of te debiteren. Je krijgt ook een melding dat je Coinbase-account succesvol aan PayPal is gekoppeld.

  • Opnemen en storten op Coinbase via PayPal
U kunt geld op uw Coinbase-account storten of geld opnemen naar PayPal zodra alles is ingesteld.

Om geld op te nemen, gaat u naar uw Coinbase-dashboard en kiest u 'Kopen/Verkopen' en klikt u vervolgens op de pagina 'Verkopen', waar u de secties 'Verkopen van' en 'Storten op' ziet.

Het "Verkoopformulier" geeft uw totale bedrag weer, terwijl het "Storten naar" aangeeft waar het geld dat u opneemt naar toe wordt gestuurd.

Nadat u het bedrag dat u wilt opnemen naar Paypal heeft ingevoerd, hoeft u alleen nog maar op "Verkopen bevestigen" te klikken om de transacties te autoriseren en u bent klaar.

Deze functie onderscheidt Coinbase van andere cryptocurrency-uitwisselingen.

  • Hoe profiteert PayPal van het partnerschap?
Opnames naar PayPal zijn gratis voor Coinbase-klanten, maar Marketrealist wijst erop dat er een "verborgen voordeel" is voor PayPal in de hele regeling.

“Wanneer Coinbase-gebruikers het geld op hun PayPal-rekeningen gebruiken om transacties uit te voeren, profiteert PayPal ervan. PayPal brengt winkeliers een vergoeding in rekening voor het faciliteren van betalingen”, schrijven ze.

"De relatie met Coinbase zou ook een goedkopere optie kunnen blijken te zijn voor PayPal om nieuwe klanten te werven", schrijft de online publicatie.Als er een probleem is, neem dan contact met mij op via Paypal Bellen.

No comments:

Post a Comment