Monday 27 September 2021

Heb je geen toegang tot PayPal? Hier leest u hoe u voorbij de Access Denied-fout kunt komen

 PayPal heeft een enorm gebruikersbestand, met 277 miljoen gebruikers in 2020. Die gebruikers, zoals ik, vertrouwen op PayPal om geld te verzenden, dus als de service uitvalt, is dat erg vervelend.

Je hebt waarschijnlijk het onderstaande foutbericht Toegang geweigerd gezien, waardoor je niet kunt inloggen en betalingen kunt overmaken naar vrienden, familieleden of iemand anders.

Het is onduidelijk waarom we op het moment van schrijven van dit bericht geen toestemming hebben om PayPal op een computer te gebruiken; niettemin, na veel vallen en opstaan, was ik in staat om er voorbij te komen. Hopelijk werkt mijn oplossing ook voor jou.



Hoe u PayPal-toegang geweigerde fout kunt oplossen

  1. Google Chrome moet worden geopend en gebruikt. Safari krijgt naar mijn ervaring vaker de fout Toegang geweigerd dan Chrome.
  2. Klik op de term Chrome in de menubalk bovenaan het scherm.
  3. Selecteer Browsegegevens wissen... in het vervolgkeuzemenu.
  4. Om met een schone lei te beginnen, verwijdert u alle instanties van de websitegegevens van PayPal.
  5. Open je VPN en kies een locatie bij jou in de buurt zodra je de websitegegevens hebt gewist. Met ExpressVPN koos ik voor Los Angeles, Californië.
  6. Keer terug naar de Google Chrome-browser en probeer opnieuw toegang te krijgen tot PayPal.
  7. Gefeliciteerd, je zou aangenomen moeten worden! U kunt PayPal gebruiken zoals u gewend bent.

Als de voorgaande procedures niet werken, herhaal ze dan en probeer het opnieuw, maar kies deze keer een andere locatie in je VPN-programma.

Houd er rekening mee dat dit geen permanente oplossing is en dat u het proces mogelijk moet herhalen elke keer dat u PayPal wilt gebruiken.

Laat ons in de opmerkingen weten of deze aanpak voor u heeft gewerkt of dat u een ander alternatief heeft. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit te lezen.Als er een probleem is, neem dan contact met mij op via Paypal Bellen.

No comments:

Post a Comment