Monday 6 September 2021

Gratis Fiat-opwaarderingen voor gebruikers van TransferWise en PayPal

 Crypto.com werkt eraan om het aantal beschikbare opwaardeeropties voor fiat uit te breiden, zodat iedereen kan profiteren van onze betaalbare crypto-aankoopprijzen. Vandaag zetten we TransferWise en PayPal in de schijnwerpers als twee uitstekende opties voor het overboeken van geld naar onze Wallet-app via de EUR IBAN-faciliteit (voor SEPA) en de binnenkort uit te brengen USD ACH (voor de VS).

Deze opwaarderingen zijn gratis bij Crypto.com. Er zijn kosten van TransferWise en PayPal van toepassing, maar het zal bijna altijd goedkoper zijn dan het gebruik van een creditcard.



Stap voor stap: Hoe u de Crypto.com Wallet-app opwaardeert

OverdrachtWijs:

Stap 1: Maak een Transferwise.com-account aan.

De TransferWise-website of de TransferWise-app kunnen beide worden gebruikt om te registreren. Een e-mailadres of een Google/Facebook-account is vereist.

Stap 2: Stel uw eerste overboeking in in stap twee.

Voer in de TransferWise-calculator het bedrag in dat u wilt verzenden (valuta en bedrag) en de overboekingsvaluta Euro.

Stap 3: Voltooi het KYC-proces: Singpass of normale ID-documenten kunnen worden gebruikt om in te loggen.

Stap 4: Geld overmaken

Voer uw Crypto.com-bankrekeningnummer in [vul uw Crypto.com IBAN in];

Om te garanderen dat het geld aan u wordt toegekend, voert u het aan u verstrekte referentienummer [insert TransferWise reference number] in het gedeelte "opmerkingen" in.

PayPal:

Gebruikers moeten eerst hun PayPal-rekening opwaarderen voordat ze geld van PayPal naar hun Crypto.com EUR IBAN- of USD ACH-rekeningen sturen. Anders gezegd, een betaling in twee stappen is vereist (vs. 1-staps proces in TransferWise).Als er een probleem is, neem dan contact met mij op via Paypal Bellen.

Je bent ook Lees meer:-Waarom krijg ik een foutmelding bij het updaten van Avira Antivirus?

No comments:

Post a Comment