Thursday 15 July 2021

Tech: E-mail verzenden met Gmail

 Bijna alle apps lijken tegenwoordig een e-mail te sturen. Verder heeft iedereen een Gmail-account. Dus waarom zou u Gmail niet gebruiken om e-mails te verzenden vanuit uw app? Het is een eenvoudig proces met slechts een paar fasen.



Ruby 1.8.6 is momenteel in gebruik op Heroku. Hiervoor moet u uw eigen SMTP TLS-bibliotheek maken. Gelukkig heeft Adam het heel eenvoudig gemaakt met een korte Rails-plug-in. U hoeft alleen de bibliotheek te installeren en een paar configuratievariabelen toe te voegen om aan de slag te gaan. Het beste van alles is dat deze eenvoudige plug-in met elke serviceprovider werkt. Je kunt het zelfs gebruiken als je Heroku niet gebruikt. Het is slechts een snelle techniek om te controleren of uw Gmail SMTP-verbinding correct is ingesteld.

1. Installeer de plug-in

2. Stel uw omgevingsvariabelen in op uw lokale ontwikkelmachine om te testen

3. Probeer e-mail te verzenden met ActionMailer.

Dit is een standaardprocedure. Deze plug-in zal ActionMailer voor u configureren, zodat u dat niet hoeft te doen. Als u een configuratiebestand voor ActionMailer heeft, moet u het zelfs verwijderen!

4. Stel je variabelen in op Heroku

5. Dat is alles!

Je hebt Gmail en Heroku in gebruik.

SendGrid is een geweldig alternatief in onze add-on store voor diegenen die op zoek zijn naar iets meer industrieels. Er zijn geen limieten voor adressen, je krijgt elke dag 200 e-mails gratis, en de hogere niveaus bevatten een aantal geweldige functies zoals bounce-monitoring en uitgebreide statistieken.Neem bij problemen contact met mij op via Gmail Telefoonnummer.

Je bent ook Lees meer:-Nieuwe aankomst: Linksys E7350 WiFi 6 & E5600 WIFI 5 routers

No comments:

Post a Comment