Thursday 29 July 2021

De fout Epson E01 034004 oplossen

 We zullen vandaag bekijken hoe we het probleem met de Epson E01 034004 kunnen oplossen. U kunt zien dat als u het advies van Epson opvolgt en de printer uit- en weer inschakelt, het probleem weer de kop opsteekt. Deze fout wordt veroorzaakt door een papierstoring. Zelfs als u de papierstoring niet kunt zien, betekent dit niet dat het er niet is.



Verwijder eerst de papierrol van de achterkant van de machine. Dus daar heb je het. Ik was toen een label aan het maken. Het moet dat stukje label zijn dat op de rol is geplakt. Controleer ook met een zaklamp in de papierinvoer. Als u een geschil heeft met de printer, vindt u mogelijk een stuk papier dat stuk is.

U kunt een stuk plakband aan de binnenkant plakken en op het papier plakken voordat u het verwijdert. Oké, laten we weer aan het werk gaan. Als u een papierstoring ondervindt tijdens het afdrukken van een label, zorg er dan voor dat u alle labels telt. Controleer of er labels in de printer zijn vastgelopen. Wees ook niet te fysiek met de printer als je ermee aan het vechten bent. Het zal moeilijk zijn om je paperback te krijgen als deze is afgebroken.Als er een probleem is, neem dan contact met mij op via Epson Bellen.

Je bent ook Lees meer:-Wat is Meet Now en hoe gebruik ik het in Skype?

No comments:

Post a Comment