Saturday 10 July 2021

Facebook-fout zorgt ervoor dat fotoalbums voor sommigen verdwijnen

Dit essay is geschreven in 2013, maar het is nog nooit zo belangrijk geweest om uw persoonlijke gegevens te bezitten, te beschermen en te beveiligen. Sindsdien zijn er nieuwe wetgeving en rechten voor u als individu om eigendom en controle over uw digitale leven te nemen, geïntroduceerd. Zoek niet verder dan de Digi. mijn app als u op zoek bent naar een manier om uw sociale media te verzamelen en te doorzoeken.

  • Maak een back-up van uw Facebook - of riskeer alles te verliezen!
  • Hoe u uw Facebook-privacy-instellingen kunt controleren


Een aantal Facebook-gebruikers heeft gemeld dat sommige van hun fotoalbums onverwachts uit hun accounts zijn verdwenen. Honderden mensen hebben problemen op de communityforums van Facebook, waarvan één gebruiker schrijft:

"Sommige fotoalbums verschijnen niet op mijn tijdlijn, verdwijnen en verschijnen weer nadat ze zijn gepubliceerd, met name in september en oktober 2012." Hoewel mijn albumtelling correct is, zouden ze op mijn tijdlijn moeten verschijnen, wat niet het geval is."

Sommige gebruikers klaagden dat ze niet zoveel afzonderlijke albums konden zien als Facebook in het totaal bovenaan de pagina vermeldde en dat ze niet alle foto's konden zien waarvan ze wisten dat ze in een album stonden.

De eerste opmerking in deze thread is gemaakt op 6 januari 2013 en gebruikers klagen nog steeds dat ze twee maanden later niet door Facebook-albums kunnen bladeren.

Een paar van de gebruikers die opmerkingen hebben achtergelaten, probeerden albums van Facebook te downloaden met behulp van SocialSafe en op basis van hun gemengde resultaten kunnen we vaststellen dat het probleem van Facebook tweeledig is:

  • Ondanks dat haar albums niet beschikbaar waren op Facebook, kon één gebruiker ze allemaal downloaden via SocialSafe, wat aangeeft dat de albums er nog zijn en dat Facebook problemen heeft om ze weer te geven.
  • Een andere gebruiker kon slechts zeven nieuwe albums downloaden die ze had gepost, wat impliceert dat Facebook mogelijk enkele fotoalbums van gebruikers is kwijtgeraakt en ze niet goed kon weergeven.
Volgens de pagina Bugs & Known Issues van Facebook kan dit gebeuren wanneer de site niet beschikbaar is voor onderhoud en moeten gebruikers een paar uur wachten om te zien of de foto's opnieuw worden weergegeven. Gebruikers die naar de communityforums hebben geschreven, ondervinden dit probleem echter al enkele weken.

Zoals altijd raden we je ten zeerste aan om een back-up te maken van je spullen van de sociale netwerken die je regelmatig gebruikt, voor het geval er iets als dit gebeurt met een van je accounts.

Volgens de pagina Bugs & Known Issues van Facebook kan dit gebeuren wanneer de site niet beschikbaar is voor onderhoud en moeten gebruikers een paar uur wachten om te zien of de foto's opnieuw worden weergegeven. Gebruikers die naar de communityforums hebben geschreven, ondervinden dit probleem echter al enkele weken.

Zoals altijd raden we je ten zeerste aan om een back-up te maken van je spullen van de sociale netwerken die je regelmatig gebruikt, voor het geval er iets als dit gebeurt met een van je accounts.Als er een probleem is, neem dan contact met mij op via Facebook Nummer.

2 comments:

  1. I think this is among the most vital info for me.
    And I am glad read your article. But wanna remark on few general things,
    The website style is great, the articles are really excellent.

    Facebook Bellen

    ReplyDelete
  2. This information is very helpful and has great words. I learned so much from it. we hope you share this information future and also. thanks for sharing
    Instagram nummer

    ReplyDelete