Tuesday 13 July 2021

Introductie van de Gmail Developer Preview van AMP in e-mail

 Accelerated Mobile Pages (AMP) is een open-source framework waarvan je misschien wel eens hebt gehoord (AMP). Het is een raamwerk waarmee webontwikkelaars sneller ladende mobiele inhoud kunnen produceren. Afgezien van het sneller laden van pagina's, kunt u met AMP nu een verscheidenheid aan rijke webpagina's maken. We introduceren vandaag AMP voor e-mail, waarmee e-mails kunnen worden gestructureerd en verzonden als AMP-documenten. Als onderdeel hiervan lanceren we ook de Gmail Developer Preview van AMP voor e-mail, dus zodra u uw e-mails hebt samengesteld, kunt u ' je kunt ze testen in Gmail.



AMP for Email opent verschillende nieuwe mogelijkheden:

  • Ontwerp interactieve componenten voor e-mail met behulp van een grote bibliotheek met ondersteunde AMP-componenten zoals amp-carousel, amp-form, amp-bind, amp-list en meer
  • Help uw inhoud up-to-date en interactief te blijven voor uw gebruikers.
  • Creëer boeiendere en bruikbare e-mailervaringen
De AMP for Email-specificatie is nu openbaar en Gmail zal deze later dit jaar ondersteunen. Meld u hier aan om een eerste indruk te krijgen van hoe Gmail AMP voor e-mail ondersteunt. Omdat het een open specificatie is, willen we dat deze ook door andere e-mailclients wordt overgenomen.Neem bij problemen contact met mij op via Gmail Telefoonnummer.

Je bent ook Lees meer:-Ervaar je deze problemen op eBay?



No comments:

Post a Comment