Thursday 2 July 2020

Hoe verander je de taal in Google Chrome?

Google Chrome is een toonaangevende en prominente webbrowser, ontwikkeld en beheerd door Google. Deze browser heeft veel functies die de gebruikers ten goede komen. De hoge snelheid van internet, onmiddellijke reactie op opdrachten, optie voor het bewerken van instellingen zijn enkele van de sterke eigenschappen van Google Chrome.


De browser is ook de snelste browser die de gebruiker helpt bij direct zoeken en ook snel reageert. En net als elke andere door Google beheerde service, zijn mensen ook dol op deze browser. De browser met zijn unieke eigenschappen zorgt voor zware concurrentie voor andere webbrowsers. Google Chrome is ook de klantgerichte browser en heeft geen middel onbeproefd gelaten om service te bieden aan zijn gebruikers.

Het is bekend dat Google Chrome wordt gebruikt door mensen uit verschillende delen van de wereld die verschillende talen spreken, schrijven en begrijpen. En daarom heeft de webbrowser een ingebouwde functie en voorkeur voor taalverandering. Het is waar dat Chrome een maximum aantal verschillende talen ondersteunt om zijn gebruikers te helpen. Als jij degene bent die wil weten hoe je de taal in Google Chrome kunt veranderen, dan moet je dit artikel verder lezen.

Leer hoe u de Google Chrome-taal in eenvoudige stappen kunt wijzigen

Je zou kunnen denken dat het veranderen van de taal in Google Chrome een enorme taak is die niet door jou kan worden uitgevoerd. Maar in tegenstelling daarmee kan de wijziging van de Google Chrome-taal in eenvoudige stappen worden gedaan. Daarom kan men de onderstaande stappen volgen om de taal te veranderen.


  1. Start vanaf het bureaublad de Google Chrome-webbrowser en blader naar de rechterbovenhoek.
  2. Tik op de knop "Menu" met drie verticale stippen en scrol omlaag om naar de optie "Instellingen" te klikken.
  3. De gebruiker moet dan op "Geavanceerde" instellingen tikken onderaan de lijst met instellingen.
  4. Van de geavanceerde optie en blijf scrollen totdat je de optie "Talen" krijgt en tik vervolgens op hetzelfde.
  5. U kunt de taal kiezen uit de gegeven of tik op de optie "Talen toevoegen".
  6. Nu moet de gebruiker verder scrollen en de taal selecteren uit de beschikbare opties en op de geselecteerde tikken.
  7. Nu moet de gebruiker de optie "Toevoegen" selecteren om hetzelfde op te slaan.


Daarom kan men gemakkelijk zijn voorkeurstaal op Google Chrome wijzigen. En als u zich afvraagt hoe u Chrome in een nieuwe taal kunt weergeven, kunt u het artikel nog steeds verder lezen.

Weet hoe u Chrome in een nieuwe taal kunt weergeven

Nadat de taal in Chrome is toegevoegd, is het niet voldoende dat Chrome in de taal wordt weergegeven. De gebruiker kan de onderstaande stappen volgen om te weten hoe hij verder kan gaan.

  1. Ga naar het taalgedeelte van Google Chrome en scrol naar de gewenste taal.
  2. Tik op de taal en vervolgens op de drie stippen en selecteer de optie "Chrome weergeven in deze taal".
  3. Tik vervolgens op de optie "Opnieuw starten" en Chrome wordt automatisch gesloten en wordt vervolgens opnieuw geopend met een nieuwe taal.

Daarom kan de gebruiker met behulp van de bovenstaande stappen eenvoudig de Google Chrome-taal wijzigen. Verder kan de gebruiker voor andere hulp op elk moment contact opnemen met de klantenservice Google. Het staat de gebruiker vrij om contact op te nemen met Google telefoonnummer.


u kunt meer informatie nemen door hier te klikken Google Contact

No comments:

Post a Comment