Monday 6 July 2020

Hoe kan ik Google Drive gratis upgraden?

Google Drive is een online opslagruimte met een beperkte opslagcapaciteit. Hiermee kan de gebruiker gratis bestanden opslaan, delen en samenwerken. Elke gebruiker krijgt gratis 15 GB opslagruimte op Google Drive, maar sommige gebruikers krijgen al snel hun gratis opslagruimte gevuld. Een gebruiker kan zijn opslagruimte upgraden door te upgraden naar een premium abonnement, dat momenteel begint bij 1,99 voor 100 GB en 10 TB voor $ 99,99 per maand. Een gebruiker kan het upgraden zonder iets uit te geven, en hier zijn enkele trucs voor het gratis upgraden van Google Drive.


Gebruik de gratis ruimte van 15 GB op de best mogelijke manier

U kunt een aantal dingen doen met de gratis 15 GB van uw Google Drive-ruimte. Daarom kunt u veel dingen doen om ruimte vrij te maken. U kunt eenvoudig de grote bestanden verwijderen. De bestanden die minder belangrijk zijn maar meer ruimte innemen, moeten worden verwijderd als de gebruiker wat ruimte wil vrijmaken.

Open https://drive.google.com/#quota in uw webbrowser en log in op uw Google-account. Het brengt de lijst met bestanden met de grootste bestanden bovenaan in je scherm. Verplaats de bestanden die u niet langer nodig heeft naar de prullenbak. Leeg vervolgens de prullenbak. Zorg ervoor dat de bestanden die uit de prullenbak zijn verwijderd, erg moeilijk te herstellen zijn.

Wijzig Google Foto's-indeling

Gebruikt u de Google Foto's-app op uw mobiele apparaat? Zo ja, dan wordt u geadviseerd om naar de linkerbovenhoek van het scherm te gaan. Hier vindt u de instelling Uploadgrootte onder de optie Back-up en synchronisatie. Google slaat gratis foto's van hoge kwaliteit op, maar neemt meer opslagruimte in beslag. Daarom; het wijzigen van de instellingen op uw Google-foto's wordt beschouwd als een geweldige manier om de vrije schijfruimte van Google te vergroten.

Ontvang een gratis upgrade van Google Drive door een lokale Google-gids te worden

Het is bekend dat Google gratis voordelen levert aan gebruikers die bijdragen aan Google Maps. U kunt dus een gratis upgrade naar Google Drive verdienen als u Google wilt helpen Google Maps beter te maken. Als u beoordelingen, afbeeldingen of nieuwe locaties toevoegt, krijgt u waarschijnlijk punten.

Onbeperkte vrije ruimte op Google Drive

Door zich aan te melden bij Edu GSuite Domain kunnen studenten en andere school- of hogeschoolmedewerkers onbeperkte ruimte krijgen op Google Drive.

Speciale Google-promoties - Soms biedt Google gratis ruimte in ruil voor het voltooien van bepaalde taken en biedt het 2 GB gratis ruimte voor het voltooien van een beveiligingstaak.

Upgrade een Google Drive-abonnement

De gebruiker kan je Google Drive-opslag upgraden door een abonnement aan te schaffen voor 1,99 per maand voor 100 GB en 10 TB voor $ 99,99 per maand.

Google Drive geeft ook de voorkeur aan andere concurrenten om meer ruimte te vergroten tegen de laagste prijzen, bijvoorbeeld DropBox, kosten zijn $ 9,99 per maand voor 100 GB. Voor meer informatie of hulp kunt u bellen met Google telefoonnummer naar Google Contact Team.

u kunt meer informatie nemen door hier te klikken Google Klantenservice

No comments:

Post a Comment