Thursday 2 July 2020

Herstel Windows 10

Windows 10 biedt toevallig een breed scala aan keuzes om het ontwerp en het gevoel aan te passen met een systeemslot en nieuwe verschillende ervaringen, kleurritmes en een nieuw type perspectief om de interface op te fleuren, waardoor een jonge generatie de ervaring kan personaliseren . Weinig aanpassingen kunnen uw ervaring nieuwe actie met Windows 10 volledig opfleuren



Updates voor Windows lijken in theorie aardig en soepel, maar wanneer leidde dit praktisch tot fouten. Bij afwezigheid van de nieuwste patches en bugfixes is uw apparaat kwetsbaar voor malware, virussen en meer online bedreigingen. Deze blog bevat de juiste uitleg over het oplossen van updateproblemen met Windows 10.

Herstel reparatieprogramma:

Herstellen lost gebruikelijke computerfouten op, beschermt uw apparaat tegen gegevensverlies, malware, hardwarestoringen en optimaliseert uw apparaat voor betere prestaties.


  • Download eerst de tool Herstellen herstellen met mooie beoordelingen van een vertrouwde site.
  • Start nu met scannen om Window-problemen te vinden die mogelijk problemen veroorzaken op uw apparaat.
  • Tik op de knop "Alles herstellen" om problemen op te lossen.


Als uw probleem nog steeds niet is opgelost, hoeft u zich geen zorgen te maken: er zijn tal van manieren om fouten op te lossen

  • Probleemoplosser - Probleemoplosser wordt standaard geleverd in Windows 10. U kunt met deze tool probleemoplossing oplossen om veelvoorkomende problemen op te lossen.
  • Deze tool is de standaard probleemoplosser op Windows 10. U kunt deze tool openen vanuit de zoekbalk door gewoon te schrijven
  • Ga voor deze instellingen naar Instellingen> Update en beveiliging> Problemen oplossen> selecteer de probleemoplosser.

DISM

Deployment Image Servicing and Management, het is een opdrachtregelprogramma dat helpt bij het monteren en onderhouden van de Windows-image vóór implementatie. Deze tool helpt bij het oplossen van fouten die optreden tijdens updates als gevolg van beschadigde bestanden. Functies van deze tool worden hieronder vermeld:

  • Het is handig als het gaat om het koppelen en ophalen van gegevens over de Windows-afbeeldingsbestanden of virtuele schijven.
  • Dit is ook handig bij het vastleggen, splitsen en beheren van Windows-afbeeldingsbestanden.
  • Het kan dingen doen zoals het installeren, verwijderen, configureren en moderniseren van Windows-functies in een bepaalde hoeveelheid tijd.
  • Commando's ervan zijn ook beschikbaar om een lopend besturingssysteem te bedienen.
  • Het is geïnstalleerd in Windows en wordt gedistribueerd in de Windows en binnen de implementatiekit.

Het heeft veel tools vervangen, zoals PEimg, ImageX en Package Manager.

Welnu, deze twee zijn de eenvoudigste opties om Windows Update-fout op te lossen en Windows 10 te repareren. Deze twee zijn een gemakkelijke en snelle aanpak om problemen in Windows 10 op te lossen.

Laatste woorden: We hebben zowel de aanpak uitgelegd als u nog steeds fouten krijgt om u vrij te voelen om verbinding te maken met Microsoft klantenservice door te schrijven of door ons te bellen op Microsoft telefoonnummer, onze getrainde experts zijn 24/7 beschikbaar om u te helpen.

u kunt meer informatie nemen door hier te klikken Microsoft Contact

No comments:

Post a Comment