Sunday 19 July 2020

Hoe te repareren Avast Web Shield gaat niet aan?

Avast is een van de meest gebruikte en gratis antivirusservices die door de mensen wordt gebruikt om uw systeem te beschermen tegen schadelijke activiteiten zoals online bedreigingen, virussen en malware. Maar veel gebruikers meldden dat ze het probleem met Avast-antivirus tegenkomen en dat het probleem is: 'Avast-webschild gaat niet aan'. Als u met hetzelfde probleem wordt geconfronteerd, dan zijn wij hier om u de oplossingen in deze inhoud te bieden om het probleem op te lossen.



METHODEN OM HET PROBLEEM "AVAST WEB SHIELD GAAT NIET AAN" OPLOSSEN:

Hieronder vindt u enkele methoden om het probleem op te lossen dat Avast Shield niet kan inschakelen:

HERSTART AVAST ANTIVIRUS:

Om Avast Antivirus op uw systeem opnieuw op te starten, moet u de onderstaande stappen volgen:

  1. In eerste instantie moet u het dialoogvenster Uitvoeren op uw systeem openen door op Windows + R te drukken
  2. Typ vervolgens "msc" in de zoekbalk van het dialoogvenster Uitvoeren en druk op Enter om de lijst met services op uw systeem te openen.
  3. Nu moet u de Avast-antivirusservice in de lijst met services zoeken en er met de rechtermuisknop op klikken.
  4. Daarna moet u het opstarttype instellen op automatisch en vervolgens klikken op de optie genaamd "Stop" die wordt weergegeven onder het gedeelte "Servicestatus".
  5. Nu moet u op de knop "OK" klikken en vervolgens de Avast-antivirustoepassing op uw systeem opnieuw opstarten.

VOER EEN AVAST-REPARATIE UIT:

Door een Avast-reparatiemethode uit te voeren, lossen alle problemen die zich voordeden op het Avast-antivirus zichzelf op.

Om deze methode uit te voeren, moet je de onderstaande stappen volgen:
  1. Ten eerste moet je op de Windows-toets drukken om het Start-menu op je systeem te openen en typ vervolgens het configuratiescherm in de adresbalk van het startmenu.
  2. Nu moet u de optie met de naam "Configuratiescherm" selecteren in het resultaat om het Configuratieschermvenster op uw systeem te openen.
  3. Vervolgens moet je kijken in de sectie "Programma's" en vervolgens klikken op de optie genaamd "Een programma verwijderen" die verscheen onder de sectie programma's.
  4. Daarna moet u de applicatie met de naam "Avast antivirus" lokaliseren en er met de rechtermuisknop op klikken. Klik nu op de optie met de naam 'Wijzigen / wijzigen' om het Avast-configuratievenster te openen om het probleem 'Avast-webschild gaat niet aan' op te lossen.
  5. Vervolgens moet u op de knop "Repareren" klikken die wordt weergegeven in het Avast-configuratievenster en vervolgens de instructies op het scherm volgen om het herstelproces van het Avast-antivirussysteem te voltooien.
UPDATE AVAST ANTI-VIRUS:

Het is mogelijk dat u een verouderde versie gebruikt en daarom wordt u geconfronteerd met het probleem 'Avast-webschild gaat niet aan'. Daarom raden we u aan uw Avast-antivirusprogramma bij te werken naar de nieuwste versie en om dit te doen, moet u de onderstaande stappen volgen:

  1. In eerste instantie moet u de Avast-antivirussoftware op uw systeem openen door erop te klikken.
  2. Nu moet u naar de optie "Update" navigeren die wordt weergegeven in het linkerdeelvenster in de Avast antivirus-gebruikersinterface.
  3. Daarna moet u het updatetype van de Avast-antivirus kiezen en vervolgens de Avast-antivirus opnieuw starten op uw systeem.
VOER EEN SCHONE INSTALLATIE VAN AVAST UIT:

Het is een effectieve oplossing om de problemen met de Avast-antivirus op te lossen. Om een schone installatie van Avast uit te voeren, moet u de onderstaande stappen volgen:

  1. Ten eerste moet u de nieuwste versie van de Avast-antivirus downloaden door naar de officiële website van Avast-antivirus te gaan en vervolgens moet u ook het Avast-verwijderingshulpprogramma op uw systeem installeren.
  2. Koppel daarna de internetverbinding los van uw systeem en vervolgens moet u het hulpprogramma voor het verwijderen van Avast op uw systeem uitvoeren.
  3. Nu moet u naar de map navigeren waar u de Avast-antivirus hebt geïnstalleerd en vervolgens de Avast-antivirus op het bureaublad verplaatsen.
  4. Vervolgens moet u op de Avast-antivirus klikken en vervolgens de optie met de naam "Bestandslocatie openen" selecteren in het vervolgkeuzemenu van de Avast-antivirus.
  5. Klik daarna op de optie genaamd "Verwijderen" en start vervolgens uw computer opnieuw op.
  6. Nu moet u op de Windows + R-toets drukken om het dialoogvenster Uitvoeren op uw systeem te openen en vervolgens "msconfig" in het vak Uitvoeren te typen.
  7. Druk daarna op de entertoets om het venster "Systeemconfiguratie-instellingen" op uw systeem te openen en navigeer vervolgens naar het "Opstarttabblad" dat bovenaan het systeemconfiguratievenster wordt weergegeven.
  8. Uiteindelijk moet je het vakje van de optie "Veilig opstarten" aanvinken en op "OK" klikken
We hebben in dit artikel besproken over de mogelijke oplossingen om het probleem 'Avast-webschild gaat niet aan' op te lossen. Als u iets wilt vragen en problemen ondervindt bij het uitvoeren van de bovenstaande methoden, kunt u Avast telefoonnummer bellen; we hebben een team van experts, zij helpen u bij het oplossen van uw probleem.Neem bij problemen in België contact op met Avast Klantenservice.

Voor meer informatie klik hier Avast Contact.

No comments:

Post a Comment