Tuesday 5 October 2021

Wat je niet mag delen en posten op Facebook

 Zelfs de grootste IT-reuzen, zoals Facebook, Instagram, WhatsApp, Messenger en Oculus, zijn kwetsbaar en kunnen offline vallen, zoals het recente Facebook-, Instagram-, WhatsApp-, Messenger- en Oculus-fiasco en de storing hebben aangetoond. De crisis was niet snel verholpen, maar ook niet voor lang; laten we zeggen dat het is opgelost in de periode dat mensen het platform niet verlieten en naar een ander overstapten.

Als gevolg hiervan hebben we, nu de services zijn hersteld, een stap terug gedaan en gereflecteerd op het platform en zijn gebruikers. Als Facebook kwetsbaar is, zijn zijn gebruikers dat ook, maar gebruikers zijn soms degenen die zichzelf tot doelwit maken. We deden een stap terug en onderzochten de berichten die op Facebook verschijnen, en we kwamen met enkele aanbevelingen voor wat je nooit op Facebook of andere sociale-mediaplatforms zou moeten publiceren.



Foto's van elk type identificatie, factuur, vaccinatiebewijs of soortgelijk document

Dit zou vanzelfsprekend moeten zijn, maar we zien regelmatig dat mensen dergelijk materiaal indienen. Ze mopperen over de hoogte van de rekening en publiceren er een foto van, of ze injecteren het vaccin en tonen een vaccinatiekaart als bewijs. Dit is een slecht idee omdat elk van deze documenten persoonlijke informatie kan bevatten, zoals verjaardagen, namen, adressen en andere informatie die tegen mensen kan worden misbruikt.

Informatie over waar je woont

Dit kan verband houden met de vorige tip, maar het is van cruciaal belang om te onthouden dat een live-adres niet iets is dat u met het publiek wilt delen. Veel criminelen speuren sociale media af op zoek naar alleen dit soort informatie, beoordelen vervolgens wanneer en hoe ze moeten aanvallen, en deze keer heb je al het werk voor ze gedaan door ze het adres van je flat te geven.

Dagelijkse routines en vakantieplannen

De meest voorkomende diefstal vindt, geloof het of niet, plaats op de dag dat mensen aan het werk zijn. Als gevolg hiervan, door uw dagelijkse gewoonten naar de rest van de wereld te zenden wanneer u niet thuis bent, stelt u uw huis bloot aan overval. Erger nog, het delen van vakantieplannen of afbeeldingen en updates terwijl u op vakantie bent, stuurt een duidelijk bericht naar iedereen dat uw huis leeg en verlaten is.

Foto's van het interieur van je huis

Helaas kan dit meer informatie weergeven dan u wenst, zoals fascinerende gegevens zoals uw adres of verjaardag op certificaten, diploma's of andere documenten die per ongeluk in de snapshot zijn vastgelegd. Bovendien kunnen deze foto's veel onthullen over de beveiliging van uw huis, zoals de locatie van uw alarmen als u die heeft, hoe uw voordeur wordt bewaakt, enzovoort.

Inhoud waardoor je ontslagen kunt worden

We horen het de hele tijd: de tweets van een prominente acteur of regisseur zijn naar voren gekomen en hij is nu ontslagen. Ik begrijp dat velen van ons geen beroemdheden zijn, maar toch kunnen we allemaal ontslagen worden. Het delen van bepaalde opruiende gedachten, ongepaste inhoud of regelrechte leugens, zoals ziekteverlof nemen om dit nieuwe spel te spelen, kan niet goed aflopen voor uw werkgever-werknemerrelatie. We keuren liegen of het maken van aanstootgevende dingen niet goed, maar het delen ervan op sociale media kan het alleen maar erger voor je maken.

Uw inloggegevens of de sites en services die u gebruikt

Het is veilig om aan te nemen dat we Netflix aan het binge-watchen zijn of het nieuwe Mandalorian-seizoen op Disney Plus binge-watchen, maar het bespreken van dingen zoals het opzetten van een nieuwe freelance-account of het krijgen van mijn nieuwe e-banking bij deze geweldige nieuwe bank is niet de beste idee. Identiteitsdieven zijn altijd op hun hoede en ze zullen alle informatie gebruiken die ze kunnen bemachtigen om gegevens en geld te stelen. U loopt ook het risico om op deze manier verkregen accounts te verliezen, waardoor u veel werk heeft om uit te leggen hoe serviceproviders u hebben opgelicht.

conclusie

We begrijpen dat dit essay verdacht lijkt en dat het veronderstelt dat er enkele trucs en individuen zijn die proberen te profiteren van je onder je vrienden. We moeten tot het uiterste gaan om jullie zoveel mogelijk te beschermen, omdat dit niet onze focus of doelstelling was.

Aan de andere kant, als uw computer systeemgerelateerde problemen ondervindt die moeten worden opgelost, is er een oplossing met één klik die bekend staat als Herstellen en die u kunt gebruiken.

Deze applicatie is een geweldig hulpmiddel voor het repareren van defecte registers en het optimaliseren van de algehele efficiëntie van uw pc. Afgezien daarvan reinigt het uw computer van afval of corrupte bestanden, zodat u ongewenste items kunt verwijderen. Dit is in wezen een oplossing met één knop die tot uw beschikking staat. Het is eenvoudig te gebruiken omdat het eenvoudig te gebruiken is. Zie de onderstaande stappen voor een volledige set instructies voor het downloaden en gebruiken ervan.

Gebruik Herstellen om een uitgebreide systeemscan uit te voeren. Volg hiervoor de onderstaande stappen.

  1. Restore kan worden gedownload en geïnstalleerd vanaf de officiële website.
  2. Nadat de installatie is voltooid, voert u Restore uit om een volledige systeemscan uit te voeren.
  3. Nadat de scan is voltooid, klikt u op de optie "Start Repair".

Als er een probleem is, neem dan contact met mij op via Facebook Bellen.

1 comment:

  1. Best Place to Get Homework Help from Online Tutors. Also an academic writing Service provider tophomeworkhelper.com a legit company that provide guidance to students with their studies. Students who are looking for professional support must contact With Us. Our Expertise:- solve my math problem , plagiarism checker tool , get the top homework helper , buy homework online , Write my thesis for me , online assignment writing service in usa etc

    ReplyDelete