Monday 24 May 2021

Linksys en Qualcomm lanceren de eerste 5G en Wi-Fi 6 mobiele hotspot in Korea en Hong Kong

 Linksys, de bedrade home-dochteronderneming van Belkin International en Foxconn Interconnect Technology (FIT) (voorheen eigendom van Cisco Systems), heeft de lancering aangekondigd van de eerste 5G en Wi-Fi 6 Mobile Hotspots in Korea met Korea Telecom (KT) en Hong Kong met CSL Het Qualcomm® SnapdragonTM X55 5G Modem-RF-systeem en het Qualcomm® FastConnectTM 6800 mobiele communicatiesysteem voeden de Linksys 5G Mobile Hotspot.



De Linksys 5G Mobile Hotspot combineert 5G en Wi-Fi 6 voor bliksemsnelle toegang.De computer is 's werelds dunste en lichtste 5G mobiele hotspot, met een USB-C-poort die Qualcomm® Fast ChargeTM-technologie ondersteunt om smartphones opgeladen en verbonden te houden thuis of onderweg.

De Linksys 5G Mobile Hotspot maakt gebruik van de nieuwe Wi-Fi 6-standaard en dual-band Wi-Fi (802.11ax) -technologie om een snel en veilig netwerk te bieden. Gebruikers kunnen verbonden blijven, ongeacht hun locatie of conditie, dankzij USB-tethering, die LTE high-speed data met grote capaciteit ondersteunt.

"Mobiele hotspots zijn van cruciaal belang voor het gebruik van snelle, naadloze draadloze netwerken in verschillende omgevingen, waardoor de toegankelijkheid, mobiliteit en efficiëntie in een breed scala van gebruiksscenario's worden verbeterd", aldus L.C. Wu, chief operating officer van Belkin International's Connected Home Division (Linksys, Wemo, Phyn). “Linksys is verheugd de lancering aan te kondigen van de eerste 5G mobiele hotspot in Korea met KT en Hong Kong met CSL. We zullen doorgaan met het uitrollen van nieuwe revolutionaire 5G-apparaten over de hele wereld en we verwachten dat veel klanten zullen profiteren van de snelle en veilige mobiele ervaring van onze producten. "

Aanvullende specificaties zijn onder meer:

  • De dunste en lichtste 5G mobiele hotspot op de markt - 15,5 mm dikte en 185 g gewicht
  • Verbindt tot 16 apparaten
  • De batterijcapaciteit van 4000 mAh maakt een hele dag gebruik mogelijk
De Linksys Mobile Hotspot brengt de hele dag en onderweg supersonische snelheden van 5G naar meer dan 15 smartphones. De batterij die de hele dag meegaat en het ultradunne en lichtgewicht karakter zijn een match made in tech heaven.

  • Draagbare 5G supersonische snelheid en bandbreedte
  • WiFi 6-snelheden tot 1,8 Gbps (AX1800), verwerkt 15+ apparaten
  • Ultradun ontwerp voor maximaal gemak
  • Batterijcapaciteit voor de hele dag om u altijd verbonden te houden
  • Aangedreven door toonaangevende 5G-technologie van Qualcomm®
  • Snel opladen via USB-C, QC3.0 gecertificeerd
  • Klaar voor de toekomst met het nieuwste IPv6-internetprotocol
Over Linksys

Sinds de oprichting in 1988 heeft Linksys het voortouw genomen op het gebied van draadloze netwerken en werd het het eerste routermerk dat wereldwijd 100 miljoen eenheden verkocht. Linksys faciliteert een verbonden levensstijl met gestroomlijnde thuis- en bedrijfscontrole, verbeterde beveiliging en naadloze internetconnectiviteit door middel van baanbrekende functies en een groeiend applicatie- en partnerecosysteem. Linksys staat bekend om zijn bekroonde Velop Intelligent MeshTM-technologie en geïntegreerde Linksys Aware WiFi-bewegingsdetectie-apps. Linksys-producten worden verkocht in meer dan 60 landen en zijn verkrijgbaar bij grote retailers over de hele wereld.

Over Belkin International

Foxconn Interconnect Technology en Belkin International (Belkin®, Linksys®, Wemo®, Phyn®) fuseerden in 2018 tot een wereldwijde krachtpatser voor consumentenelektronica. Binnen de sectoren accessoires ('Connected Things' - merk Belkin) en smart home ('Connected Home' - merken Linksys, Wemo en Phyn) is deze categorie nu toonaangevend in het verbinden van mensen met technologie thuis, op het werk en onderweg .Als er een probleem is, neem dan contact met mij op via Linksys Contact Nederland.

U wordt ook meer gelezen:-HOE GMAIL-ACCOUNT TE VERWIJDEREN

No comments:

Post a Comment