Monday 2 March 2020

Hoe de fout 'Netwerkverbinding mislukt' in Yahoo op iOS en Android op te lossen?

Yahoo is een van de beste e-mailclientproviders met het op een na grootste aantal gebruikers ter wereld. Maar vaak hebben gebruikers geen toegang tot hun e-mail vanwege de netwerkfout. Er zijn veel redenen die overeenkomen met de fout 'netwerkverbinding mislukt' in Yahoo en gebruikers kunnen het probleem niet oplossen en daarom krijgen ze problemen met de netwerkverbinding en krijgen ze de foutmelding dat de netwerkverbinding is mislukt in hun IOS of in hun Android-telefoon die uiteindelijk leidt tot Yahoo HTTP Error 500 Internal Server Error, moet u onmiddellijk contact opnemen met experts. Als u ook een van die klanten bent die deze fout tegenkomt, neem dan de ondersteuning van Yahoo van de ervaren technici om het probleem eenvoudig op te lossen zonder fouten te maken. Los deze fout dus probleemloos op door verbinding te maken met experts. Als u dit probleem handmatig wilt oplossen, kunt u de instructies volgen om het probleem op te lossen.


Stappen om de fout 'Netwerkverbinding mislukt' in Yahoo op te lossen

Stap 1: Voordat u de stappen volgt, moet u ervoor zorgen dat u de nieuwste versie van de IOS en Android hebt.

Stap 2: Na de update moet u uw Yahoo-account verwijderen en het account opnieuw toevoegen op uw mobiele telefoon.

Stap 3: Om het account uit de IOS te verwijderen, gaat u naar de "instellingen" en navigeert u vervolgens naar de "e-mail" en vervolgens naar "contacten" en agenda's.

Stap 4: Nu moet u klikken op "Yahoo Mail Account".

Stap 5: Er is een optie voor "account verwijderen" in het menu, selecteer deze en klik op "verwijderen".

Stap 6: Nu moet u de e-mail opnieuw toevoegen in uw IOS.

Stap 7: Ga hiervoor opnieuw naar "instellingen" en vervolgens naar "mail" <"contacten" <"agenda's".

Stap 8: Klik op "account toevoegen" en vul de beschrijving in met het juiste e-mailadres en het wachtwoord van uw e-mail-ID.

Stap 9: Klik nu op "volgende" om de aangebrachte wijzigingen op te slaan.

Stap 10: Om het account van Android te verwijderen, moet u op "Yahoo email account Settings" klikken.

Stap 11: Selecteer daarna "account verwijderen" en klik daarna op "ja" om het te bevestigen en door te gaan. Nu moet u het account opnieuw toevoegen. Ga hiervoor naar "instellingen" en navigeer naar "accountinstellingen" en klik op "account toevoegen". Klik op "e-mail" en vul de gevraagde gegevens in en klik op "volgende" om de wijzigingen op te slaan.

Als u het account niet kunt verwijderen, neemt u de klantenservice van Yahoo van de gekwalificeerde experts.

Kunt u de fout nog steeds niet oplossen? Bel naar experts via het ondersteuningsnummer van Yahoo

Als u nog steeds problemen ondervindt, moet u contact opnemen met de experts om de fout op te lossen door Yahoo Nederland gratis te bellen en we zijn 24x7 beschikbaar voor de service voor de gebruikers en klanten kunnen zonder aarzeling contact met ons opnemen omdat onze experts zijn gebruiksvriendelijk en zal uw probleem zonder enige vertraging oplossen.

No comments:

Post a Comment