Thursday 12 March 2020

Hoe Amazon Payment Order Error Code 2021 te repareren?

Dit zijn betaalmethoden in Amazon, die zich voordoen wanneer het probleem zich voordoet bij de verwerking van een van de Prime Video-bestellingen of op het moment van betaling door gebruikers. Fix Amazon-betalingsopdracht Foutcode 2021 door de meest effectieve oplossing toe te passen die beschikbaar is met onze deskundige technici. Laten we de hieronder gegeven oplossingen van technische ondersteuningsingenieurs eens nader bekijken.



Stappen om Amazon-betalingsopdracht 2021 te repareren zijn

Stap 1: Controleer uw betalingsinstellingen en locatie

De eerste stap om Amazon-betalingsopdrachtfout 2021 op te lossen, is om de betaalmethode te controleren. Prime Video op Amazon is alleen beschikbaar voor klanten in specifieke landen. Hier moet je Prime Video-titels kopen waarvoor gebruikers hun Amazon-account en het factuuradres moeten hebben. Zoals voorgesteld door het Amazon Support-team, moet de betalingsmodus afkomstig zijn van een in aanmerking komende locatie.

Stap 2: Controleer nu voor de bestelling

Navigeer nu naar het gedeelte "Digitale bestellingen" en zoek naar berichtfuncties op het scherm die kunnen leiden tot een probleem met de orderverwerking. Selecteer het pictogram ‘Besteldetails bekijken’ dat zich net naast het bestellingsgedeelte bevindt. Gebruikers kunnen echter indien nodig ook de optie 'Opnieuw proberen of creditcard bewerken' selecteren ter verificatie van de betalingsgegevens en de bestelling opnieuw proberen.

Maak contact met Amazon Klantenservice Nederland als je problemen ondervindt met je Amazon-Account.

Bezoek op Amazon Contact Belgie als je uit Belgiƫ komt

No comments:

Post a Comment