Wednesday 17 June 2020

Weet hoe u Google Voice voor uw pc kunt gebruiken

Google is, zoals u wellicht weet, een zeer populair technologiebedrijf dat bekend staat om het leveren van producten en diensten aan zijn klanten. En een van deze geweldige services omvat de Google-spraakfunctie. Hoewel deze functie een integraal onderdeel is van de populaire chatservice, Google Hangouts, zijn er nog steeds veel gebruikers die deze service regelmatig gebruiken om te bellen en sms'en naar hun contacten op internet. Er zijn echter veel gebruikers die nog steeds een vraag hebben over het gebruik van de Google-stem voor pc. Dus, om die hier te helpen, zijn de volledige details over deze service.




Wat is Google Voice Service precies?


Voor degenen die het niet weten, is Google Voice Search in feite een ingebouwde service die kan worden gebruikt door iedereen met een Gmail-account. Bovendien stelt deze service de gebruikers ook in staat om spraak- en video-oproepen te maken van apparaat naar apparaat. Bovendien biedt deze service ook enkele opwindende functies zoals doorschakelen, oproepscreening etc.




Voor het installeren van Google Voice op uw computer zijn er echter enkele vereisten waaraan u moet voldoen:


  • Eerst en vooral moet de gebruiker een Gmail-account hebben.
  • Verder moet u ook een account hebben op de Google-spraakservice.
  • En als u deze service op de computer gebruikt, zorg dan dat u een headset met ingebouwde microfoon heeft.
Stappen om Google Voice op uw computer te installeren:


  • Na het maken van een Google Voice-account, moet u een Google Voice-nummer toevoegen om oproepen en berichten te ontvangen.
  • Na de selectie van het nummer, krijgt u een prompt om uw nummer te linken met Google Voice-account.
  • Verder moet u de verificatiecode invoeren die op dat specifieke nummer is verzonden.
  • Bovendien kunt u ook een extra nummer toevoegen waar uw telefoongesprekken kunnen worden doorgeschakeld. Dit betekent dat u afzonderlijke nummers kunt koppelen voor kantoor, thuis en andere doeleinden.
  • En als u eenmaal klaar bent met de installatieprocedure, ontvangt u een voicemail die u welkom heet op deze service.
En met het voltooien van dit proces is de vraag over het gebruik van Google Voice op het bureaublad van uw computer opgelost. U hoeft alleen maar de instructies te volgen om de gewenste resultaten te krijgen. Als u vragen en problemen heeft, kunt u ook contact opnemen met de ondersteuning voor hulp.

Daarom was dit de eenvoudige procedure om de Google-spraakservice op uw computer in te stellen. Dus volg gewoon de instructies en als je problemen hebt met deze stappen kun je Google telefoonnummer voor Nederland gebruiken en ga naar Google Contact voor Belgiƫ.

No comments:

Post a Comment