Sunday 21 June 2020

Hoe Gmail-foutcode 008 te repareren?

De Gmail-foutcode 008 treedt normaal gesproken op wanneer u e-mail met een bijlage probeert te verzenden, die grootte is ruim meer dan 25 MB. Gmail accepteert de grotere bijlagen met bestanden die meer dan 25 MB zijn, niet. Wat de bijlagen ook zijn, zoals video's, bestanden, foto's of andere dingen. Welnu, de suggestie van het technische ondersteuningsteam van Gmail om dergelijke problemen te voorkomen, je zou grote bestanden kunnen verzenden via je Google Drive. De belangrijkste oorzaak van het optreden van deze fout is: Extra groot bericht, het bestand of de bijlage is te groot, internetbeveiligingsproblemen en firewall, enz. Maak je er dan geen zorgen over, want je kunt Gmail-foutcode 008 efficiƫnt oplossen door gewoon te volgen deze eenvoudige stappen.




Stappen om problemen met Gmail-foutcode 008 op te lossen


Stap 1: - Verwijder het oversized bericht


Allereerst moet u uw bericht controleren wanneer u gaat opstellen of verzenden. Controleer of de bestandsgrootte groter is dan 25 MB, verwijder dat bericht of verklein de bestandsgrootte. Verwijder de bijlage met een groot formaat en stel het bestand opnieuw samen en probeer het bestand of bericht te verzenden.


Controleer nu of de foutcode 008 is opgelost, zo ja, ga dan naar de volgende stap.


Stap 2: - Controleer uw browser


  • Zorg ervoor dat uw browser momenteel werkt die u gebruikt. Controleer of uw systeem die browser ondersteunt.
  • Je moet ook proberen toegang te krijgen tot je Gmail-account in een andere browser.
  • Bovendien moet u proberen het instellen van de webbrowser-proxy uit te schakelen, vervolgens in te loggen op uw account en de taak uit te voeren.

Methode 3: - Configuraties van beveiligingssoftware van derden


  • U moet proberen een tijdje antivirus- en firewallprogramma's op uw computer uit te schakelen. Firewalls van derden zijn niet vaak nodig omdat ze een hoofdrol spelen bij het blokkeren van schadelijk inkomend verkeer.
  • Probeer ook alle downloadende clientsoftwarebeheerders uit te schakelen, zoals Torrents of iets dergelijks.

Na het uitvoeren van alle bovenstaande stappen, maar als je hetzelfde Gmail-foutcode 008-probleem ontvangt, moet je contact opnemen met experts van Gmail klantenservice (Nederland) om onmiddellijk hulp te krijgen. ALS je uit Belgiƫ komt kun je hier Gmail klantenservice gebruiken.

No comments:

Post a Comment